BigBang (NO)
BigBang (NO)

BigBang (NO)

Med en status som et av Norges beste band, kanskje den tighteste rytmeseksjonen i manns minne, og ikke minst udødelige låter er det ikke rart vi inviterer BigBang til Stavanger LIVE første helgen i mai, er det vel?!

BigBang har vært et godt synlig og etablert band på den norske rockescenen i over ti år, og de siste årene har de også etter hvert begynt å prege den amerikanske. Med base i California, hvor de også er bosatt, har de reist rundt og spilt og jobbet, og ikke minst pløyd ny mark. Høsten 2008 resulterte dette også i den amerikanske albumdebuten ”From Acid to Zen”, som blant annet fikk Rolling Stones Magazines profilerte journalist David Fricke til å ta frem superlativene. Oppholdet i Amerika har bydd på mange store opplevelser og nye viktige bekjentskaper og kontakter – både innenfor bransjen generelt, og musikere spesielt. Og det er ingen tvil om at dette er noe bandet både har hatt glede av, og kan nyte godt av. 

I fjor fylte BigBang 20 år og har i løpet av sitt lange liv vokst seg til å bli et av landets aller fremste band - både på teip og på scenen! Det er få andre som matcher Olaf Olsen (trommer), Nikolai Eilertsen (bass) i driv og intensitet, og plusser man på Norges fremste frontfigur, gitarist og vokalist Øystein Greni, er det ikke rart at bandet fortsatt topper hitlister og fyller konsertarenaer over hele landet til randen.

"The Oslo Bowl" er BigBang´s mest fullendte og modne album, Dagbladet 2013.

Nylig kom gruppas niende studioalbum, et album dedikert til hjembye Oslo. På ny viser Greni & co at det selv etter mange år er mulig å eksperimentere med glasuren uten å tukle for mye med basisoppskriften. "The Oslo Bowl" er kanskje et av de mest spennende BigBang-albumene så langt, og anført av den uimotstålig catchy tittellåta vitner det om et band i kunstnerinsk storform. 

Pluss på en settliste med klassikere som "Girl in Oslo", "Saturn Freeway" og "Wild Bird" og du har formelen på en perfekt konsertopplevelse. Vi er super fornøyd med å kunne presentere et av Norges desidert beste band til Sørmarka Arena og Stavanger LIVE 2013! Her er det allsangsgaranti!!

Siste utgivelse

BigBang (NO)

Sjekk også

BigBang (NO)
BigBang (NO)

Siste musikk video

Siste artist feeds