Blood Command (NO)
Blood Command (NO)

Blood Command (NO)

De ble en av de nominerte til Årets Urørt i 2010, og ble nominert til Spellemann for beste rockeplate i 2011. Nå er Blood Command klare for Stavanger LIVE første helgen i mai!

Punketrioen fra Bergen ble startet av Yngve Andersen i 2008. Han fikk med seg Silje Tombre og Sigurd Haakaas og sammen utgjør de Blood Command!

Siden bandet ble dannet i 2008 har de gitt ut tre EPer og én full-lengde plate – alle kritikerroste. De har en rekke Europaturnéer bak seg, blant annet som support for Protest Hero. I fjor sommer varmet de opp for Against Me! På Rockefeller og de headlinet den nye Telle Festivalen i Bergen, og nå er de nominert til Statoil-stipendet 2013.

Bergensgjengen sitter inne med en utrolig dyktighet når det kommer til å balansere mellom rock, punk og hardcore – kombinert med en god dose popharmonier. I studio er de stort sett tre, men live har de med deg et knippe fantastiske musikere. Bakket av Yngve Andersen på gitar, Sigurd Haakaas på trommer, Simon Økland på bass og Otte Hansen på gitar, viser vokalist Silje Tombre en formidabelt og upåklagelig tilstedeværelse på scenen, og de serverer låter med total overbevisning. 

Funeral Beach is a gloriously triumphant piece of work, taking the strengths that 2010 debut Ghostclocks laid down and 2011′s Hand Us The Alpha Male EP nurtured and moulding them into something spectacular. If Blood Command have slipped under your radar up until now, they’ll be bang in your sights very, very soon.

Har du ikke hørt om Blood Command enda? Da er du definitivt i ferd med å høre en hel del fra dem. Ikke bare har de skaffet et rykte for å være et av de beste Norske bandene de siste årene, de produserte også en av de beste platene i 2012.

Vi tar av oss hatten, og gleder oss veldig til å ønske gjengen velkommen til Stavanger LIVE første helgen i mai!

Siste utgivelse

Blood Command (NO)

Sjekk også

Blood Command (NO)
Blood Command (NO)

Siste musikk video

Siste artist feeds