Dj Friendly (NO)
Dj Friendly (NO)

Dj Friendly (NO)

Vi i Stavanger LIVE liker lokale helter, og hva er vel mer naturlig enn å invitere mannen med tittelen "Årets Radio-Dj"?! Vi gleder oss til å ønske Dj Friendly velkommen til Sørmarka Arena og Stavanger LIVE 2013!

Erik Eriksson, som han egentlig heter, er en DJ og radioprogramleder fra Stavanger med sitt eget faste program på Nrk P3. Her spiller han hovedsaklig elektronisk musikk, under navnet Dj Friendly.

Hans karriere startet med at han var innom andre P3-program, som Roxrevyen og Plysj. Men etter ett års tid fikk han sitt eget DJ Friendly-program. Som vinyljunkie spilte han for det meste dj-vennlige plater - dvs at platene var enkle å bruke fordi de kun inneholdt én låt per plate - derav navnet DJ Friendly... verre er det altså ikke!

"Årets Radio-DJ er personlig tilstede på lufta. Herlig vimsete og proppfull av musikkfaglig styrke, slentrer personen seg gjennom sendingen. Han har en utrolig behagelig stemme, og ble av juryen omtalt som en oase i DJ-sammenheng." - Radiodagane 2008

Han er kjent for sin vanvittig behagelige stemme, og høsten 2006 ble han kåret til Årets Dj under Radiodagene. Han er proppfull av musikalsk styrke, og har blitt omtalt som en oase i DJ-sammenheng.

Erik Eriksson aka DJ Friendly kommer til å snurre vennlige plater både fredag og lørdag på Stavanger LIVE, og vi gleder oss!

Vi ses første helgen i mai!

Siste utgivelse

Dj Friendly (NO)

Siste artist feeds