Far East Movement (US)
Far East Movement (US)

Far East Movement (US)

Far East Movement (også kjent som FM) er overalt om dagen, og representerer den neste generasjons kunstnere! Medlemmene Kev Nish, Prohgress, J-Splif og Dj Virman har skapt en enorm buzz med store selskaper, radiostasjoner og klubb-dj´s over hele verden med sin internasjonale appell og energiske live-shows!

Det er ingen tvil om at den amerikanske hiphop-kvartetten har bygget seg et varemerke, og ikke minst skaffet seg fans verden over med sin futuristiske forbindelse mellom elektronisk musikk, rap og popmusikk. De har kommet ut med en rekke hit´s som har bemerket seg på lister over hele verden. Singelen ”Like a G6” toppet både iTunes og Billboard Hot 100-listen i Oktober 2010.

"The Far East Movement is the name of our music, lifestyle, and our party!" - FM

I 2010 signerte gutta med plateselskapet Cherrytree/Interscope, og har gitt ut to studioalbum på dette labelet, ”Free Wired” i 2010 og ”Dirty Bass” i 2012. I tillegg til dette har de gitt ut flere singler, mixtapes og musikkvideoer. De har signert flere distribusjonsavtaler i både Japan og Korea, og har også medvirket på MTV World, ”So you think you can dance”, MTV´s ”America´s Best Dance Crew”. I tillegg har de hatt musikken sin på kjente tv-serier som CSI:Miami, CSI:NY og Entourage m.fl.
De har begitt seg ut på 2 verdensturneer, og har også samarbeidet med flere av de alle største stjernene,som LMFAO, Pitbull, Flo Rida og Justin Bieber, for å nevne noen få. 

Førstesingelen på deres nye album ”Dirty Bass” (2012) har fått navnet ”Live My Life” og her har de fått med seg Justin Bieber på laget. Ikke noe dumt valg av samarbeidspartner, da låten er listet i over 15 forskjellige land. Det ser absolutt ut til å gå veien for disse fire gutta!

Vi garanterer dansefot, og gleder oss enormt til å ønske gutta velkommen til Stavanger LIVE 2013.

Siste utgivelse

Far East Movement (US)

Sjekk også

Far East Movement (US)
Far East Movement (US)

Siste musikk video

Siste artist feeds