Knife Party (AU)
Knife Party (AU)

Knife Party (AU)

Man kan vel trygt si at det var langt i fra en dum idé av Pendulum-medlemmene Rob Swire og Gareth McGillen å danne elektro house-duoen Knife Party! Det som i utgangspunktet skulle være et sideprosjekt har tatt EDM verden med storm, og nå danses det verden over til deres fantastiske musikkverk!

Med remikser av artister som Swedish House Mafia, Nero, Labrinth og Porter Robinson...for å nevne noen, i tillegg til samarbeid med SHM på singelen "Antidote", som nådde #1 på Beatport listen, topp 15 på Billboard-listen og ikke mindre enn 3,5 millioner visininger på videoen, er det ingen tvil om at dette har blitt en prosjekt med større suksess enn forventet. 

Prosjektet har rett og slett blitt så vellykket at de har valgt å vente med å gå i studio for å jobbe med neste Pendulum album.

Singelen "Antidote" har nådd #1 på Beatport-listen, topp 15 på Billboard-listen, og har ikke mindre enn 3,5 millioner visninger på YouTube...

EP´ene Rage Valley og 100% No Modern Talking har bemerket seg i flere land, og ikke minst singelen "Antidote" som har hatt listeplasseiringer i hele 8 land. 

I 2012 har de gjestet og headlinet flere store internasjonale festivaler, og med høy rotasjon av låter som "Bonfire" og remixen av Labrinth sin "Last Time" på nasjonale radiostasjoner skal det godt gjøres å ikke ha fått med seg disse gutta det siste halve året. 

I tillegg til en stappfull spilleplan fremover er gutta i disse dager i studio og jobber aktivit med nytt materiale, noe vi har stor tro på at det er grunn til å glede seg til.

Siste utgivelse

Knife Party (AU)

Sjekk også

Knife Party (AU)
Knife Party (AU)

Siste musikk video

Siste artist feeds