Lindstrøm (NO)
Lindstrøm (NO)

Lindstrøm (NO)

Han blir hyllet innenlands og utenlands, har har vunnet 3 Spellemannspriser, han har spilt på festivaler som Numusic, Hovefestivalen og Pichfork Music Festival i Chicago (som første norske artist noensinne...). Lydverket er fan, han er listet på P3 og er en gjenganger på musikkjournalistenes beste album-lister gjennom årene. 

Mine damer og herrer, Lindstrøm er klar for Stavanger LIVE 2013.

Hans musikalske interesse kom tidlig, og han staret som gitarist og gatesanger med en enorm interesse for Bob Dylan, Hank Williams og Woody Guthrie. Den store snuoperasjonen skjedde etter at han kjøpte en samleplate fra plateselskapet Ninja Tune og en sampler. I 2002 vant han demokonkurransen Bedroom Grooves, arrangert av Jazid, og ble førstemann ut på Osloklubbens plateselskap med 10-tommeren maleFemale/hotDamn. Dette førte til at hans melodiske og organiske house ble spilt av flere Dj-giganter, noe som igjen har bidro til at Lindstrøm har bidratt på et titalls samleplater.

It's quite impossible to pinpoint the exact origins of his musical originality, although traces might be found in the aforementioned background. Coming from gospel choirs, country and rock bands without any knowledge of dance music whatsoever, he entered the scene rather freed from any preconceived notions of style and trend parameters.

Han har flere album på samvittigheten, et 20-talls EPer med egen musikk, omtrent like mange remikser og han har bidratt på over 30 internasjonale og nasjonale samleplater med elektronisk musikk. De fleste av hans egne utgivelser har han gitt ut på plateselskapet Feedelity Recordings, som han selv startet i 2002.

Som nevnt har ikke mindre enn 3 Spellemannpriser i bagen, Spellemannprisen 2006 for albumet ”It´s a Feedelity Affair”, Spellemannprisen 2008 for albumet ”Where You Go I Go Too” og Spellemannprisen 2010 for albumet ”Real Life Is No Cool”. Alle prisene i klassen elektronika, selvsagt. Det kan jo også nevnes at han ga ut hele to plater i årets som var...Blandt annet Smalhans som har høstet gode kritikker fra flere hold.

Det er ingenting annet enn 100% garanti for at dette blir god stemning, og du har ennå god tid til å gå til innkjøp av dansesko dersom du ikke skulle eie den slags!

Vi gleder oss!

Siste utgivelse

Lindstrøm (NO)

Sjekk også

Lindstrøm (NO)
Lindstrøm (NO)

Siste musikk video

Siste artist feeds