Madeon (FR)
Madeon (FR)

Madeon (FR)

Årets neste artist beskriver seg selv som en ”electro-pop-house-whatever producer from France”. I en alder av bare 16 år hadde han allerede oppnådd kredibel annerkjennelse etter at han ble vinner av Pendulum´s ”The Island remix competition”, og fikk mye skryt av både Skrillex og Pendulums frontfigur Rob Swire.

Nå er Madeon klar for Sørmarka Arena og Stavanger LIVE 2013.

Hans interesse for musikken starten da han var elleve, og han så på Daft Punk´s film ”Interstella 5555”. Det var noe med de instrumentale, men fortellende låtene, som fasinerte han enormt og han begynte å produsere house-musikk et par år senere.  Siden han ikke kommer fra en veldig musikalsk familie, mener han selv at lidenskapen har kommet av seg selv.

Hans remix av Deadmau5 sin ”Raise your Weapon” ble lovprist både av Deadmau5 selv, på facebook og andre sosiale medier, og i tillegg dukket remixen opp på Deadmau5 sin egen EP med samme tittel.

"Dj Madeon took his favourite 39 pop songs and remixed them all into one three-minute song. He manages to pull it off live with absolutely no cheating."

Madeon har vært i bransjen i et par-tre år, men det var først etter at han lastet opp en live video-mashup på YouTube av 30 låter at han virkelig sjokkerte verden. Videoen har  flere millioner visninger på YouTube, og kan ikke beskrives på annen måte enn at dette er episk. Selv om han bare er 18 år, har han tilsynelatende funnet en unik forståelse og et kommanderende grep over sine musikalske evner.

Han tilhører et miljø med kunstnere som alle er under lovlig drikke-alder i USA, og de fleste er fortsatt på videregående. Men på en måte, fra ulike hjørner av verden, har de samlet seg og hjulpet hverandre med å nå en respektabel status både blant veteraner av produksjons-spekteret, og også det observante internasjonale EDM-samfunnet.

Han kan assosieres med flere kjente navn i bransjen, blant annet Skrillex og Zedd, og i tillegg har han kjent Porter Robinson over lengre tid. Vi kan ikke si annet enn at dette er et must å få med seg! I 2012 kom den smått geniale EP´en "The City" - vi venter i spenning på mer fra gullgutten.

Vi gleder oss til å ta i mot ungutten til Stavanger LIVE første helgen i mai!

Siste utgivelse

Madeon (FR)

Sjekk også

Madeon (FR)
Madeon (FR)

Siste musikk video

Siste artist feeds