Nause (SE)
Nause (SE)

Nause (SE)

Neste act på plakaten er i dag et av de mest lovende navnene innenfor elektronisk musikk! De spyr ut superhits, og det danses verden over til de fete elektro-house tonene... NAUSE er klare for Stavanger LIVE 2013!

Den svenske superduoen består av Jacob Criborn og Leonard Scheja. De startet opp som en elektro-house gruppe i Stockholm i 2008, men det store gjennombruddet kom med debutsingelen "Made Of" i 2011. Utgivelsen fra i fjor inneholdt blandt annet Radio Edit, Original Mix, John Dahlbäck Remix og Chuckie Remix.

I oktober 2011 gjorde de sin entré på den svenske singellisten på plass nummer 26, klatret fort opp til plass nummer 15, og på rekordkort tid hadde singelen "Made Of" solgt til gull, platina, og ikke mindre enn dobbel platina i januar i år!  I tillegg til egne hits har gutta gjort remikser av blant annet Adrian Lux´ singel "Boy", og legenden David Morales´ nye singel "You Just Don´t Love Me".

Leaping from the underground club scene of their native Stockholm into a series of online collaborative efforts, childhood friends Jacob Criborn and Leonard Scheja would find themselves bonded by a passion and hunger to make new waves in the familiar tides of Swedish Dance culture.

Sammen med Adrian Lux gjorde de også det som av mange blir sett på som deres mest anerkjente remiks, av Britney-låten "Hold It Against Me". Dette arbeidet fikk flere til å åpne øynene for den svenske duoen, deriblant Tiesto, og Nause har blitt spilt på hans radioshow "Club Life" ved flere anledninger.

I februar i fjor kom deres nye singel "Mellow", som også solgte til gull, og ikke minst superhiten "Hungry Hearts" som klatret hele veien til topps på spotify´s toppliste, i tillegg til at de også ble signert på plateselskapet Universal Music.

Vi garanterer god stemning når våre kjære naboer entrer Sørmarka Arena og Stavanger LIVE første helgen i mai!

Siste utgivelse

Nause (SE)

Sjekk også

Nause (SE)
Nause (SE)

Siste musikk video

Siste artist feeds