Nervo (AUS)
Nervo (AUS)

Nervo (AUS)

Stavanger LIVE´s første, og også årets eneste dame-dj-duo Nervo er klare for å entre festivalen første helgen i mai! Med så talentfulle jenter i hus er det bare å glede seg villt - her blir det god stemning!

Noen mennesker ser ut til å få det i bøtter og spann og de australske tvillingene Miriam og Olivia Nervo er to av dem. Aspirerende operasangere, låtskrivere med verdensomspennende suksess, musikkprodusenter, DJ-er, internasjonale modellkarrierer og nå altså artister. Hvor stopper det egentlig opp for Nervo? Ikke vet vi, men at dette er to jenter vi kommer til å høre mye til i årene som kommer er vi temmelig sikre på!

Aspirerende operasangere, låtskrivere med verdensomspennende suksess, musikkprodusenter, DJ-er, internasjonale modellkarrierer og nå altså artister. Hvor stopper det egentlig opp for Nervo?

Som låtskrivere har de gjort karriere med låter for Kesha, Pussycat Dolls, Kylie Minogue, Britney Spears, Avicci og selvfølgelig super-hiten "When Love Takes Over", skrevet sammen med David Guetta for Kelly Rowland. Låta ble belønnet med en Grammy-pris og duoen har i ettertid jobbet tett med nevnte Guetta, blant annet på mannens Fuck Me I'm Famous-klubb i EDM-paradiset Ibiza.

Sammen med Afrojack og Steve Aoki ble også deres egen låt, "We're All No One", en massiv klubbhit i både England og resten av verden. 

Nå er altså tvillingjentene klare for å løfte taket i Sørmarka Arena første helgen i mai! 

Vi gleder oss til å se både deg og Nervo på Stavanger LIVE 2013.

Siste utgivelse

Nervo (AUS)

Sjekk også

Nervo (AUS)
Nervo (AUS)

Siste musikk video

Siste artist feeds