Nicky Romero (NL)
Nicky Romero (NL)

Nicky Romero (NL)

Neste artist på plakaten slo i stykker sine første korpstrommer som seksåring, og har siden den gang levd et liv der beats er og blir hovedingrediensen. Han la fra seg skolebøkene tidlig, noe han garantert ikke angrer på med tanke på at han nå er blant de hotteste EDM-actene akkurat nå!

Mine damer og herrer – Nicky Romero kommer til Stavanger LIVE første helgen i mai!

Det er ikke mange av de største dj´ene som ikke har et Romero-verk i sekken i disse dager. Han gjorde en remiks for Sidney Samson & Tony Cha Cha Cha med låten ”Get on the floor” og en bootleg for David Guettas ”When love takes over”. Begge disse sporene fikk masse publisitet verden over, og til og med Ministry of Sound Australia kontaktet han og spurte om han kunne gjøre remikser på deres label. I tillegg kom det et par hundre videoer ut på YouTube, med Dj´er som spilte hans versjon av ”When love takes over.”

Read, listen, or experience any of Nicky Romero’s interviews and you will hear one common phrase reiterate from the Dutchman’s mouth “Hard Work.”

Remiksene han har gjort for Tiësto, Flo Rida og David Guetta (for å nevne noen…), samt hans egne kanoner som ”Toulouse”, ”Generation 303”, og ”Camorra” har hjemsøkt dansegulv over hele verden. Kvaliteten på låtene han serverer understreker det faktum at Mr. Romero har kommet for å bli! Det kan jo også nevnes at han har jobbet med en og annen superstar…som David Guetta, Tiësto, Avicii, Sydney Samson, Kelly Rowland, Eva Simmons, Usher, Madonna…for å nevne noen…

Han har blitt et must på flere av verdens største festivaler, som Ultra i Miami og Energy i Nederland. Nå er han også klar for å snu dansegulvet på hodet på New Yorks´ Electronic Zoo, Tomorrowland i Belgia, og han er selvfølgelig også fortsatt resident dj på prestisjefylte Marquee Club i Las Vegas. Og nå også Sørmarka Arena og Stavanger LIVE!

Nicky Romero har vært i søkelyset siden 2009, og når vi nå går inn i en ny fase av elektronisk dansemusikk – hvor kun den mest allsidige overlever – vil Romero være en respektert leder som tar EDM til sin ”Golden Age”.

Hva kan man si? Vi gleder oss!!!

Siste utgivelse

Nicky Romero (NL)

Sjekk også

Nicky Romero (NL)
Nicky Romero (NL)

Siste musikk video

Siste artist feeds