Sub Focus & ID (UK)
Sub Focus & ID (UK)

Sub Focus & ID (UK)

Vår neste mann på lista er ingen ringere enn selveste Sub Focus & ID! Fra å starte som de fleste andre, som en soverroms-dj, til å headline den største scenen på Glastonbury, har Nick Douwma blitt en av de mest interessante, innovative og viktige stemmene i Britisk musikk i dag! Vi er stolte av å kunne ønske han velkommen til Stavanger´s nye store musikkfestival - Stavanger LIVE 2013!

Med ti år bak seg som DJ og produsent er Sub Focus nærmest som en legende å regne innen sjangrene drum n' bass og dubstep. Uten å skynde seg har han blitt en sentral figur innen det mange omtaler som dansemusikkens uregjerlige stebarn, sjangere som de siste årene har tatt av som en rakett og fått folk over hele kloden til å rave igjen.

Allerede i 2006 toppet Nick Douwma hit-listene for dansemusikk i hjemlandet England og fikk sitt store gjennobrudd med låta "Timewarp" i 2008. Året etter ga han ut sitt hittil eneste album (kort og godt kalt "Sub Focus"), men til glede for fansen verserer det nå rykter om et nytt album i 2013.

Med ti år bak seg som DJ og produsent er Sub Focus nærmest som en legende å regne innen sjangrene drum n' bass og dubstep.

Og som det ikke var nok. Sub Focus har i tillegg produsert en kjempehit for Example ("Kickstarts"), remikset blant andre The Prodigy, deadmau5, Rusko, Dr. Octagon, Empire of The Sun og Dizzee Rascal, samt samarbeidet med artister som Pendulum og Chase & Status.

Douwma høster mye skryt for sitt eksepsjonelle øye for detaljer i musikkproduksjonene sine, uten å bli for teknisk eller klinisk. Disse detaljene spiller seg også ut i mannens liveshow – en sann fryd for både øyne og ører. 

Vi gleder oss til å føye han inn i rekken av superhotte navn på Stavanger LIVE-plakaten 2013!

Vi ses første helgen i mai!

Siste utgivelse

Sub Focus & ID (UK)

Sjekk også

Sub Focus & ID (UK)
Sub Focus & ID (UK)

Siste musikk video

Siste artist feeds