Tinie Tempah (UK)
Tinie Tempah (UK)

Tinie Tempah (UK)

Er du døpt Patrick Chukwuemeka Okogwu kan det være lurt å skaffe seg et artistnavn med litt færre bokstaver! Og hvorfor ikke ganske enkelt kalle seg Tinie Tempah? Klinger bra i våre ører!  

Det har i hvert fall holdt i massevis for denne utrolig begavede artisten fra Øst London. Som fast gjenganger på toppen av de britiske hitlistene siden debuten i 2010 har Tinie blitt en superstjerne i hjemlandet, og har blant mye annet turnert med Jay-Z, Chase & Status og Rihanna. 

Superstjernen fra England har en hel del priser å skilte med. I 2010 fikk han med seg ”Best Newcomer” og ”Best Video” på Mobo Awards, ”Best Newcomer”, ”Best Hiphop-act” og ”Best Colloboration” på Urban Music Awards. I 2011 dro han også med seg blant annet ”Best Breakthrough Act” og ”Best Singel” fra Brit Awards, og i tillegg fikk han med seg Bet Awards´ ”Best international Act:UK”. Listen er lang…

"Best Newcomer", "Best Video", "Best Singel", "Best Breakthrough", "Best Colloboration", "Best Hiphop-act"... Trenger man si mer?

Det er ingen tvil om at Tinie Tempah er et av de største talentene som har kommet fra England de siste årene, en artist som virkelig har klart å sette sin unike blanding av grime, dubstep, hiphop, electro og arenapop på det store kartet.

Siden signering har han oppnådd mer en noen kunne forestillt seg, og for den drevne unge mannen er dette helt klart bare begynnelsen på en allerede utrolig karriere. 

Vi skal danse, vi skal hoppe, vi skal synge med! Vi skal ønske Tinie Tempah hjertelig velkommen til tidenes musikkfestival, Stavanger LIVE 2013.

Siste utgivelse

Tinie Tempah (UK)

Sjekk også

Tinie Tempah (UK)
Tinie Tempah (UK)

Siste musikk video

Siste artist feeds