Truls (NO)
Truls (NO)

Truls (NO)

Låtskriveren, melodimakeren, musikeren og vokalisten Truls Heggero, kanskje mest kjent som frontfigur i indierock-bandet Lukestar, har nå gått solo. Absolutt ingen dum idé mener vi, og ganske sikkert ikke du heller etter at du har fått han med deg live på Stavanger LIVE 2013!

Selv om Lukestar ble historie i 2012 så anta mange konturen av et nytt eventyr! Truls´ oppgave i livet er å skape musikk, og han har lenge hatt stor kjærlighet for R&B som sjanger. Han har alltid lekt med tanken på å lage musikk med en urban tvist, og han mikser sin karakteristiske stemme og teft for melodier med et nytt lydbilde.

De store melodiene møter beats, soulen møter nordisk elektropop og det hele dynkes i sofistikert R&B - umulig å forholde seg likegyldig til!

De store melodiene møter beats, soulen møter nordisk elektropop og det hele dynkes i sofistikert R&B. Resultatet er umulig å forholde seg likegyldig til – noe som blant annet innebærer at Truls allerede er booket til Øyafestivalen 2013.

Hans superferske låt "Out of Yourself" slippes i dag, og det er bare å lene seg tilbake, nyte den fantastiske musikken, og ikke minst glede seg til Sørmarka Arena og Stavanger LIVE 3. - 4. mai!

Vi gleder oss!

Siste musikk video

Siste artist feeds