Two Door Cinema Club
Two Door Cinema Club (UK)

Two Door Cinema Club (UK)

Den nord-irske indierock-trioen har begeistret og imponert både publikum og presse på festivaler og klubbscener verden over, og med sine melodiske og pulserene låter er dette kanskje ikke uventet.

Nå er de klare for å begeistre og imponere Stavangerpublikumet, og kan ventes i Sørmarka Arena første helgen i mai.

Bandet ble dannet i 2007, og består av Sam Halliday på gitar og backing vokal, Alex Trimle på vokal, rytmegitar, beats og synth, og sist men ikke minst Kevin Baird på bass og backing vokal. Nord-irene fikk sitt store gjennombrudd med låta "Something Good Can Work" fra deres første studioalbum "Tourist History", som kom ut i mars 2010. Albumet ble gitt ut på det franske labelet Kitsuné Music, og ble kåret til Irish Album of The Year av Choice Music Prize året etter.

"How people power made them the biggest new band on the planet" - NME, august 2012

Nå er gutta superaktuelle med sitt andre album "Beacon" som kom ut i september i år. Albumet gikk rett til topps i Irland, ble nummer to i Storbritania, og nummer 17 på Billboardlista i USA. Signert på det kredible, franske plateselskapet Kitsuné har Two Door Cinema Club ofte blitt sammenlignet med artister som Phoenix og Block Party, men har med sin unike teft for gode melodier bevist at de fint kan bidra med sin egen særegenhet innen indie-sjangeren. Trioen har også remikset alt fra Lady Gaga til The Strokes, og har bidratt musikalsk i en rekke spill og reklamer.

Two Door Cinema Club har gjort svært kritikerroste konserter på Slottsfjell og Hovefestivalen her hjemme, og har allerede spilt på de største scenene på store internasjonale festivaler som Glastonbury, Reading, Leeds og Coachella, samt at de er lansert til store festivaler som Sonar, Bonaroo og Lollapalooza i 2013.

Vi gleder oss enormt til å ta i mot de talentfulle nord-irene på Stavanger LIVE fredag 3.mai! 

Siste utgivelse

Two Door Cinema Club (UK)

Sjekk også

Two Door Cinema Club (UK)
Two Door Cinema Club (UK)

Siste musikk video

Siste artist feeds