CLUBSCENEN!

19.04.2013

Det blir et fullspekket program på årets festival, og det mangler ikke på go´bitene! Det vil være 2 scener på festivalen: LIVESCENEN og CLUBSCENEN, og det vil altså ikke være mulig å kjede seg, da man kan lytte, danse og synge med fra start til slutt!

Lurer du på når og hvor din favorittartist spiller, og hvor? Sjekk ut programmet for CLUBSCENEN her, og les deg opp på dine favoritter :)

CLUBSCENEN FREDAG:

DJ FRIENDLY

Erik Eriksson, som han egentlig heter, er en DJ og radioprogramleder fra Stavanger med sitt eget faste program på Nrk P3. Her spiller han hovedsaklig elektronisk musikk, under navnet Dj Friendly. Hans karriere startet med at han var innom andre P3-program, som Roxrevyen og Plysj. Men etter ett års tid fikk han sitt eget DJ Friendly-program. Som vinyljunkie spilte han for det meste dj-vennlige plater - dvs at platene var enkle å bruke fordi de kun inneholdt én låt per plate - derav navnet DJ Friendly... verre er det altså ikke! LES MER.

LINDSTRØM

Han har flere album på samvittigheten, et 20-talls EPer med egen musikk, omtrent like mange remikser og han har bidratt på over 30 internasjonale og nasjonale samleplater med elektronisk musikk. De fleste av hans egne utgivelser har han gitt ut på plateselskapet Feedelity Recordings, som han selv startet i 2002. Som nevnt har ikke mindre enn 3 Spellemannpriser i bagen, Spellemannprisen 2006 for albumet ”It´s a Feedelity Affair”, Spellemannprisen 2008 for albumet ”Where You Go I Go Too” og Spellemannprisen 2010 for albumet ”Real Life Is No Cool”. Alle prisene i klassen elektronika, selvsagt. Det kan jo også nevnes at han ga ut hele to plater i årets som var...Blandt annet Smalhans som har høstet gode kritikker fra flere hold. LES MER.

NERVO

Som låtskrivere har de gjort karriere med låter for Kesha, Pussycat Dolls, Kylie Minogue, Britney Spears, Avicci og selvfølgelig super-hiten "When Love Takes Over", skrevet sammen med David Guetta for Kelly Rowland. Låta ble belønnet med en Grammy-pris og duoen har i ettertid jobbet tett med nevnte Guetta, blant annet på mannens Fuck Me I'm Famous-klubb i EDM-paradiset Ibiza. Sammen med Afrojack og Steve Aoki ble også deres egen låt, "We're All No One", en massiv klubbhit i både England og resten av verden. LES MER.

MADEON

Madeon har vært i bransjen i et par-tre år, men det var først etter at han lastet opp en live video-mashup på YouTube av 30 låter at han virkelig sjokkerte verden. Videoen har  flere millioner visninger på YouTube, og kan ikke beskrives på annen måte enn at dette er episk. Han kan assosieres med flere kjente navn i bransjen, blant annet Skrillex og Zedd, og i tillegg har han kjent Porter Robinson over lengre tid. LES MER.

 

CLUBSCENEN LØRDAG:

DJ FRIENDLY 

Erik Eriksson, som han egentlig heter, er en DJ og radioprogramleder fra Stavanger med sitt eget faste program på Nrk P3. Her spiller han hovedsaklig elektronisk musikk, under navnet Dj Friendly. Hans karriere startet med at han var innom andre P3-program, som Roxrevyen og Plysj. Men etter ett års tid fikk han sitt eget DJ Friendly-program. Som vinyljunkie spilte han for det meste dj-vennlige plater - dvs at platene var enkle å bruke fordi de kun inneholdt én låt per plate - derav navnet DJ Friendly... verre er det altså ikke! LES MER.

NAUSE

Den svenske superduoen består av Jacob Criborn og Leonard Scheja. De startet opp som en elektro-house gruppe i Stockholm i 2008, men det store gjennombruddet kom med debutsingelen "Made Of" i 2011. Utgivelsen fra i fjor inneholdt blandt annet Radio Edit, Original Mix, John Dahlbäck Remix og Chuckie Remix. I oktober 2011 gjorde de sin entré på den svenske singellisten på plass nummer 26, klatret fort opp til plass nummer 15, og på rekordkort tid hadde singelen "Made Of" solgt til gull, platina, og ikke mindre enn dobbel platina i januar i år! LES MER.

SAVANT

Han ble introdusert for musikken allerede som 4-åring da han startet å klimpre på et Yamaha elektrisk orgel. Etter hvert som tiden gikk og han fikk tilgang til flere instrumenter og ikke minst dataprogrammer så begynte ballen å rulle… Han ble med som keyboardist i et black metal band en stund, før han bestemte seg for å lage sin egen metal-musikk, ved hjelp av en datamaskin. Han fortsatte å eksprimentere med house, trance og metal…noe som igjen har blitt til det han serverer i dag, en god blanding av glitch hop, electro, indie/nudisco, drum&bass og dubstep. LES MER.

SUB FOCUS & ID

Sub Focus har produsert en kjempehit for Example ("Kickstarts"), remikset blant andre The Prodigy, deadmau5, Rusko, Dr. Octagon, Empire of The Sun og Dizzee Rascal, samt samarbeidet med artister som Pendulum og Chase & Status. Douwma høster mye skryt for sitt eksepsjonelle øye for detaljer i musikkproduksjonene sine, uten å bli for teknisk eller klinisk. Disse detaljene spiller seg også ut i mannens liveshow – en sann fryd for både øyne og ører. LES MER.

NICKY ROMERO

Han la fra seg skolebøkene tidlig, noe han garantert ikke angrer på med tanke på at han nå er blant de hotteste EDM-actene akkurat nå! Det er ikke mange av de største dj´ene som ikke har et Romero-verk i sekken i disse dager. Han gjorde en remiks for Sidney Samson & Tony Cha Cha Cha med låten ”Get on the floor” og en bootleg for David Guettas ”When love takes over”. Begge disse sporene fikk masse publisitet verden over, og til og med Ministry of Sound Australia kontaktet han og spurte om han kunne gjøre remikser på deres label. I tillegg kom det et par hundre videoer ut på YouTube, med Dj´er som spilte hans versjon av ”When love takes over.” LES MER.

Glede seg, sier du? Jepp!! Det sier vi også! :)

Prisvinnende artister!

15.04.2013

EMPO, en av de største EDM platformene i Mexico og en sentral møteplass for "dancelovers", kåret i helgen Nicky Romero til "Best Breakthrough DJ" og Nervo til "Major Female DJ". Vi gratulerer selvfølgelig våre venner!:)

Mexico er et land som er kjent for dedikerte musikkelskere, energiske publikummere og støttende fans, og både Nicky Romero og Nervo er travle om dagen og varmer opp til å spille på Stavanger LIVE med å spille i nettopp Mexico, og på noen av verdens største musikkfestivaler som Ultra Music Festival i mars og nå på Coahella.

Coachella sin første helg er nettopp overstått, og til helgen er neste runde.

Live streaming finner du her.

Les mer om EMPO og vinnerne her.

Påskekro, fredag 22.03.13 på BI

26.03.2013

Det hele startet med Ann Kristin fra BIS studentaksjonen tok kontakt med Stavanger LIVE fordi hun selv er glad i å gå på festivaler. Vi hadde et møte, vi brainstormet litt og det kom frem til at vi fant ut vi i tillegg til å bidra til studentaksjonen, så kunne vi gjøre en påskekro sammen. Altså Stavanger LIVE, BIS studentaksjonen & BI-kroa.

 

Påskeharen hadde vært innom med et par egg, og påskejakten kunne begynne.

Festivalsjef Ane Aanestad og frivilligansvarlig Trine Salvesen fant fram hitlistene sine, og stilte i god partystil i dj-boksen.

 

Noen var iherdig og fast bestemt på å finne påskeegg.. Det var noen som mente de hadde lett overalt, mens andre kom til både baren og til dj-boksen for å dra ut noen hint..

Noen risket nærmest livet for å finne den rette lappen og andre var ganske fornøyd med å få oppmuntrende hilsener fra Påskeharen.

Noen var ikke så opptatt av hvilken farge, mens andre var fast bestemt på gullegget. De som vant påskeegg-jakten var i alle fall fornøyd med strålende jaktegenskaper.

 

Vi fant også noen gamle slagere og gikk hjem og drømte om Mili Vanili og Peter Andrè (eeh, neida..)

Takk for oss J

Se flere bilder på BIS Stavanger på Facebook.

Og følg med helgen 15-18. April, da skal de ha bøssebære-aksjon, hvor alle inntekter går til bygging av skoler i Nicaragua.

God påske!

Karpe Diem = helt perfekt!

12.03.2013

Jeg er oppvokst med Karpe Diem, har alle album, og har sikkert vært på 15-20 konserter opp gjennom årene. Siste på Øya 2012, hvor de som første Norske hiphop-act fikk avslutte Øyafestivalen - hvor resultatet ble toppkarakterer fra alle nasjonale medier. Hva skulle bli det neste, hvordan skulle de toppe Øyafestivalen? Det fikk vi alle svar på 9 mars 2013 da Karpe, som første Norske hiphop-act noensinne, solgte ut Oslo Spektrum! Chirag og Magdi's våte drøm gikk i oppfyllelse! 

"Som en overlegen Northug kan Chirag og Magdi gå over målstreken på en selvsikker og breial måte med nærmeste konkurrent fjernt i sikte." - Dagbladet

Flere av oss hørte rykter om en syk produksjon, men ingen hadde forventet det vi alle fikk servert i Spektrum. En skjermproduksjon vi ikke har sett makan til i Oslo, lyden satt som en kule, og endelig en artist som tar lys på alvor i Spektrum. Fra første sekund er alle trollbundet, og klare for en kveld med hits fra de siste 10 årene. Karpe Diem er kjent for å levere kvalitet i alle ledd, fra musikken og tekstene til samspill med bandet Something Sally som skapte den ultimate arenarock-følelsen! Vi skal heller ikke glemme strykerne og harpedama!

I tillegg hadde gutta med seg Yosef (Madcon), Truls, Fadlabi og Kråkesølv som gjester i Spektrum! 

Fra scenen fortalte gutta at de pleide å fantasere om å fylle Blå, så Rockefeller - som ble utsolgt uten en eneste annonse! Hva med Spektrum? Nei det er for stort. Det er for amerikanske rapstjerner, tenkte gutta! Men som de selv sa - ikveld er Nerdenes hevn! 

 

Karpe Diem klarte det utroligste, og jeg har for lengst tatt av meg hatten!

Den 3. mai står de på scenen i Sørmarka Arena, klare til å gi alle Siddiser en live-opptreden av de sjeldne!

#Norskhiphopøyeblikk

Norske stjerner imponerer!

19.02.2013

Det var ikke bare Truls som imponerte stort i uken og helgen som var, selv om det kanskje bør nevnes at han fikk 3 femmere og en 9/10 på anmeldelser for sine opptredener både fredag og lørdag...

Stavanger LIVE-aktuelle Blood Command var selvfølgelig også by:Larm-materiale, og leverte sakene så det holdt. ´Makan til bråk. Men det ser ut som folk henger med helt bak i salen. Det er tungt og Silje Tombre er en steintøff dame som med sin rå stemme skifter mellom skrik og vokal på imponerende vis. Denne sjangeren er så overbevist av sin egen eksistens. Selv for uinnvidde lukter dette av en god prestasjon.´  Stavanger LIVE-gjengen kan nå bekrefte at dette er et band vel verdt å få med seg i Sørmarka Arena første helgen i mai!

Statoilstipendet ble også delt ut i helgen, og det var Shining som stakk av med prisen foran blant annet Truls og Blood Command. Se bilder fra by:Larm under.

         

Tønes har også bemerket seg de siste dagene, og ikke bare fikk han stående applaus og trampeklapp for sin konsert på Nærbø, han fikk også med seg årets Prøysenpris!!!

«Årets vinner av Prøysenprisen er Frank Tønnesen med artistnavnet Tønes. Frank er en norsk visesanger, gitarist og låtskriver frta Sokndal. Han ga ut sitt første album, "Rett te håves", i 1996 og har gitt ut totalt syv album og fire EP-er. Hans siste album "Sån av Salve" som kom ut i 2012 fikk glitrende kritikker fra hele landet, og Tønes blir spådd et nasjonalt gjennombrudd som artist. Les mer HER.

Tønes er også nominert til Spellemannprisen både for Årets Tekstforfatter og Årets Vise, og vi skal vel ikke se bort i fra at det blir et pris-fylt år for vår kjære venn Frank Tønnesen aka Tønes :) 

Det er så gøy når norsk musikk skinner, og jeg må si at vi nå er inne i en blendende periode...! Sjekk ut artistprogrammet slik det ser ut så langt... flere artister vil bli lansert fortløpende.

Vi ses på Stavanger LIVE 3. - 4. mai, folkens!

Leverte så det suste!

18.02.2013

Det var ikke få som hadde krysset av John Dee og Truls´ ´debutkonsert´ på fredagens by:Larm. Inkludert en hel haug med popartister, platebransje- og radiofolk, var det ingen tvil om at dette var noe alle ville få med seg, og dette til tross for at Truls knapt hadde sluppet en eneste låt før konserten... Men når man slipper en så smart låt som "Out of Yourself" som første drypp så er det ikke vanskelig å skjønne at man vil høre mer. Hør låten på Spotify her.

´Som så mange andre indiehoder, har Truls latt seg forføre av den nye bølgen med R&B som har dukket opp de seneste årene, og det er tydelig at han har hørt sin Weeknd og Frank Ocean. Samtidig skaper han sin helt egen lyd, det er unektelig fortsatt noe særegent trulsk over det hele. Når popmelodiene i tillegg var så sterke at man var klar for å nynne med allerede halvveis uti en låt man aldri hadde hørt før, hersker det ingen tvil om at herr Heggero kommer til å oppnå sitt mål om å infiltrere A-listene for alvor i år.´ - Gaffa (Eskil Olaf Vestre)

Man har vel sjeldent sett John Dee så stappfullt som på fredag, og forventningene hang som et teppe over lokalet. Truls serverte englesang og fantastiske komposisjoner som slukket forventningstørsten hos samtlige lyttere. 

´Det er litt new wave, litt shoe-gaze, og veldig mye M83 - helt fram til den engleaktige falsetten omformer musikken til noe man ikke har hørt før. Euforiske og nesten nifse popmelodier, som fra spøkelset til en kastratsanger, dunket i enorme synth-tepper og snertent slagverk. «Then Go» dirrer hele lokalet med frenetisk trap-bass og en sexy skarptromme, og utover bevarer arrangementene seg i det svevende drømmepop-landskapet.´ - VG

Vi kan rett og slett ikke gjøre annet enn å takke Truls for en fantastisk konsertopplevelse på fredag, og vi gleder oss helt enormt til å ønske han velkommen til  Sørmarka Arena og Stavanger LIVE første helgen i mai.

Les mer om Truls HER. 

Oransjemenn <3 Valentine

15.02.2013

I går, på selveste Valentine´s Day feiret vi kjærligheten med et kanontilbud: 2 for 1 på festivalpass!! Gjennom HELE 14. februar kunne man benytte seg av det supre tilbudet, kjøpe seg et festivalpass og få et med på kjøpet. Hva er vel bedre enn å overraske en venn, kjæreste eller kollega med et festivalbesøk?! :)

De Oransjemenn var selvfølgelig tilstede i Stavanger sentrum for å spre kjærlighet og glede til store og små, i form av roser, kyss, klapp og klem <3

Under kan du se et lite bildedryss fra gårsdagen... :)

                    

God musikk skal belønnes!

12.02.2013

I dag ble det klart hvem som er nominert i de ulike kategoriene til Spellemann 2012, og flere av Stavanger LIVE artistene er representert. Selv om kategorien Hip Hop nå er fjernet fra Spellemann-lista klarte likevel superduoen Karpe Diem å karre til seg tre velfortjente nominasjoner, og er dermed artisten med flest nominasjoner!

For albumet Ti kniver i hjertet, mor og far i døden har Karpe Diem mulighet til å  stikke av med både Årets Pop og Årets Tekstforfatter, og for "Toyota´n til Magdi" kan de få med seg Årets Musikkvideo.

Det er flere navn som kommer opp mer enn én gang, og vår kjære Tønes har også gjort seg fortjent til litt belønning. For Sån av salve har han mulighet til å få med seg tittelen som Årets Tekstforfatter og Årets Vise.

I tillegg er vår gode venn Lindstrøm nominert i klassen Elektronisk Musikk både for Six Cups Of Rebel og Smalhans.

Spellemann 2012 går av stabelen i Stavanger Konserthus lørdag 23. mars 2013, og det blir spennende å se hvem som får ta med seg de gjeve prisene hjem!

Knife Party erobrer verden!

18.01.2013

Knife Party skulle i utgangspunktet bare være et sideprosjekt til Pendulum, men det viste seg fort at det skulle bli mye mye mer enn det. Sideprosjektet har tatt EDM-verden med storm, og det danses verden over til deres fantastiske musikkverk.

De har flere utgivelser under beltet, i tillegg til remikser av Labrinth og Nero, og de er på veien til mye større ting som samarbeid med Skrillex og Steve Aoki, og de er omfavnet av USA´s eksploderende dansemusikk-scene og turnerer USA rundt med sin egen Haunted House-pakke. Med 8000 solgte billetter til første dato av turnéen tror jeg gutta har en fin tid i møte.

Det er ingenting som tyder på at Rob Swire og Gareth McGillen ligger på latsiden om dagen. I tillegg til turné prøver de også å lage og gi ut nytt materiale mellom slagene. De tok seg likevel tid til å gjøre et intervju med det britiske electronic dance and clubbing magazine Mixmag for en drøy måned siden, hvor de snakker litt om hvordan det hele startet, veien fra da til nå, samarbeid med blant annet SHM og Skrillex, og ikke minst hva som skjer videre... 

Slenger med et lite utdrag fra intervjuet som du kan kose deg med mens du venter på at helgen skal innta.. :) Det er verdt å nevne at dette er det første intervjuet de har gjort - noen gang!

From the ashes of one of dance music’s biggest ever bands, Knife Party have swiftly risen to become the most exciting new DJ/production duo on the planet. In their first ever interview anywhere, Rob Swire and Gareth McGrillen lift the lid on their incredible new project.

With a full band it can take ages to sort the stage sound out but a DJ just plugs in and plays. How much did this influence your ideas of what Knife Party would be?


Well, we had just come from touring extensively with Pendulum and initially we were just taking a break. We started putting tracks together and realised that none of them fitted the Pendulum mould, and that we certainly couldn’t ever play them in a band format – so Knife Party was born. After travelling with truckloads of expensive equipment for so long, it’s very refreshing to be able to turn up with an SD card and a laptop and play a show.

The name ‘Knife Party’ has caused consternation in some quarters due to its violent implications, – especially given the issue of teen knife crime. How do you respond?

It’s just a name, and we stole it from a Deftones song. I think people sometimes look too deeply into it – we’re not advocating any type of knife-related crime any more than Swedish House Mafia were advocating organised crime.

What are your feelings about the speed at which Knife Party’s reputation and profile has soared?

It’s always a welcome surprise when something explodes rapidly, but we were already very aware of the power of the internet. We’ve done no interviews bar this one, no press or press photos – we simply let the music create its own hype. It’s almost an experiment against the age-old model of “Whore yourself out to mass media and corporate brands to get attention”. We don’t think people need to do that stuff any more, so we’re not doing it – although our manager hates us for it!

How was it working with Swedish House Mafia?

We knocked ‘Antidote’ out in one day in Sydney and Steve [Angello] played it the following night at the Future Music Festival to around thirty thousand people. While we were making it, we had the news coming through about the earthquakes and tsunami in Japan and were watching it live. It was pretty surreal. We were like, “Is this the apocalypse? Is music still relevant?”

And Skrillex?

Too many Skrillex stories to mention. He lived with us for a month. We got drunk once and snorted like pigs into a mic to make dubstep sounds. 

What do you have coming up?


At the moment we’re just trying to maintain a steady stream of EPs in between touring. Aside from that, we don’t really have any immediate goals. We found goals to be quite counterproductive with our previous project, so at the moment we’re just trying to enjoy ourselves and make music.

Vi kan rett og slett ikke gjøre annet enn å glede oss - kanskje enda mer - til Knife Party inntar Sørmarka Arena og Stavanger LIVE første helgen i mai 2013!

Du kan lese hele intervjuet med gutta i Knife Party HER. 

Tekst fra intervju: Thomas H Green

Bilder fra intervju: Kevin Lake/Rudolfo Lamaestra

Tett på festivalsjefen!

10.01.2013

Gårdsjenta fra Bore har loffet litt rundt omkring i den store verden, vært bosatt i Bergen i en del år, før hun flyttet sørover igjen da hun begynte å jobbe for studentene i Stavanger, som produksjonsansvarlig for Studentersamfunnet Folken. Veien inn i musikken startet da hun arrangerte et afterparty i 2007, da Bergenlive hadde P!NK på besøk og Radio NRJ var med på å lage fest. Siden den gang har hun jobbet med konseptutvikling hvor hun bl.a jobbet med Gunnar ”Gesten”, i tillegg til andre flinke bergensere. 

Ane Aanestad er meget fornøyd med rollen som festivalsjef for Stavanger´s nye musikkfestival, Stavanger LIVE. Hun har stor tro på at hun sammen med lokale krefter skal klare å skape en unik, langsiktig opplevelse i regionen. 

Hvorfor festivaljobbing?

- Aah, alle burde prøve å jobbe på festival en gang i livet!! Musikken, det sosiale, alt som skjer bak kulissene, og ikke minst erfaringen man sitter igjen med…det er helt uunnværlig. 

Du begynner å få litt erfaring..?

- Ja, festivaljobbing har jeg drevet med både på det søte Sørlandet, i Bergen og selvfølgelig her hjemme. Hovefestivalen, Quart, Den Elleville festen (Mikal Telle sin fest), Bergenfest (eller Ole Blues som det hette før i tiden), Rått & Råde, Slottsfjellsfestivalen og Landstreffet. Også er jo Folken som en helårsfestival å regne med tanke på alle konsertene og alle de frivillige, i tillegg til lange samarbeid med flere av byens festivaler – både Musikkfest, Numusic, Rått & Råde og Maijazz! Så ja, det begynner å bli litt erfaring i bagen :)

Din beste festivalopplevelse?

- De fleste festivalminnene er litt vage, men juli 2007, to kvelder på Splash festival i Tyskland! Rein og skjær hiphop-festival, og jeg fikk oppleve The Roots, Papoose, Dilated Peoples, Redman, Talib Kweli og Snoop Dogg fra sidelinjen… HELT rått!

Du er utvilsomt glad i både musikk og festival, så hva hører du på om dagen? 

- Å, det kommer helt an på tid på døgnet og dagsform, men akkurat i dag så kan jeg ikke få nok av ”Feil tid, feil sted” med Norsk Tiger (fra Hovedstaden, Bergen that is), "Sun" av Two Door Cinema Club, Biffy Clyro´s ”Victory over the Sun” og ”Mercy” med Kanye West, Pusha T, Big Sean og 2Chainz… Hm, og det er jo fredag i dag, så da bør man jo få med "Jello" med Far East Movement og Rye Rye mot slutten av dagen :) En aldri så liten liste der altså…

Stavanger LIVE skal bli den nye store musikkfestivalen i Rogaland, men kanskje også i Norge… Hvilke artister må man ha på plakaten for å trekke nok mennesker?

- Man trenger store navn, men også lokale og nasjonale skatter… Vi er jo allerede godt på vei med verdensstjerner som Tinie Tempah, Far East Movememt, og ikke minst våre egne helter Karpe Diem og Tønes! Så det er mye å glede seg til allerede :)

Det er, som du sier, allerede store artistnavn på plakaten til Stavanger LIVE, men hva mer kan vi forvente oss?

- Flere skal det bli!! :) Man kan forvente seg en god blanding av noe som er på vei opp, noe etablert, noe nasjonalt og noe internasjonalt. In the Mix!!

Er det lov å håp på et artistslipp her og nå?

- Hehe, vi kan jo ikke starte 2013 uten å slippe noen godbiter, så det kommer innen første måned er omme…

Om du kunne velge fra øverste hylle, hvem ville du invitert til Stavanger LIVE?

- Hm… (tenke, tenke…) Florence & The Machine eller The Black Keys! Og selvsagt mine søsterduo-favoritter Nina Sky, Nervo og The Knife.

Hva fyller du dagene dine med nå frem mot mai? Er det travle dager på festivalkontoret?

- Det blir mye musikk, mye planlegging, litt By:Larm og generelt lange dager. Alle puslebitene skal på plass der de hører hjemme, og i førsteomgang skal vi søke de nødvendige tillatelser og vi skal få på plass en frivilligansvarlig for festivalen.

Hvem er velkommen til Stavanger LIVE?

- Alle som liker gode, minneverdige opplevelser, og som liker musikk og ønsker å være en del av noe nytt i Stavanger!

Hvordan er din drømmefestival?

- Akkurat slik som Stavanger LIVE skal bli :)

Per dags dato har Stavanger LIVE lansert Tinie Tempah, Far East Movement, Two Door Cinema Club, Knife Party, Karpe Diem og Tønes, og skal vi tro festivalsjefen selv så er det flere godbiter i vente...muligens rett rundt hjørnet!

Displaying results 31 to 40 out of 42