Billetter

Stavanger LIVE arrangeres helgen 3. og 4. mai 2013. Hvis du ønsker å delta på Stavanger sin nye store musikkfestival har du ulike valg ved kjøp av billetter. Billetter til Stavanger LIVE kjøper du på www.billettservice.no.

Stavanger LIVE har fri aldersgrense, og vi gjør oppmerksom på at er man under 15 år må man komme i følge med foresatt, evt sammen med en person over 25 år.

FESTIVALPASS
Festivalpasset til Stavanger LIVE gjelder fredag 3. mai og lørdag 4. mai og innebærer tilgang til Sørmarka Arena hele dagen begge dagene. Vi legger kun ut et begrenset antall festivalpass totalt sett så ønsker du å delta på Stavanger LIVE begge dager til en rimeligere pris enn dagspass er dette billetten du burde kjøpe. Alle som kjøper festivalpass vil få et eget Stavanger LIVE armbånd påsatt. Det vil være mulig å bytte til seg armbåndet i forkant av festivalen fra lokasjon i Stavanger sentrum slik at når du ankommer Stavanger LIVE vil innsjekking gå fort og effektivt.
Prisen for festivalpasset er 1140,- eks billettservice sine avgifter. 

DAGSPASS
Dagspassene til fredag 3. mai og lørdag 4. mai gir deg tilgang til Stavanger LIVE hele dagen de respektive dagene du velger å kjøpe billett til. Dagspassene koster 620,- eks bill.service sine avgifter. 

VIP-BILLETTER
På Stavanger LIVE er det et eget VIP-oppsett som strekker seg langs hele publikumsarealet. Hele loungen er på flere nivåer med ståplasser 1,5 meter over bakkenivå og egne VIP-bord 1 meter over bakken. For å kjøpe billetter til området hvor man står kan man gå inn på billettservice.no. For å kjøpe et av våre begrensede antall VIP-bord kan du sende mail til vip(a)stavangerlive.no. Det er kun 600 VIP-ståplasser tilgjengelig, og kun 16 stk VIP-bord tilgjengelig. Hvert bord inkluderer en sofagruppe, og er det plass til 8 personer.
VIP-billettene har 18 års aldersgrense.

Trykk på linken under for å gå direkte til de ulike billettene.

DAGSPASS FREDAG

DAGSPASS LØRDAG

FESTIVALPASS (gjelder begge dager)

VIP-DAGSPASS FREDAG

VIP-DAGSPASS LØRDAG

VIP-FESTIVALPASS

For spørsmål vedr de ulike billett-typene til Stavanger LIVE kan du fylle ut skjemaet til høyre så vil du få svar fra oss så fort som mulig.