Jobbe som frivillig?

Ved å være frivillig hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en ny og spennende festival. I tillegg vil man få med seg fantastiske musikkopplevelser fra noen av verdens største artister, nye arbeidserfaringer, og ikke minst vil man treffe nye spennende mennesker.

Vi skal ta godt vare på deg som frivillig! Du vil få mat og drikke når du er på jobb, og du vil være i de beste hender. Vi skal ha det gøy på jobb, det skal være spennende og lærerikt, og du vil i tillegg få utdelt dagspass eller festivalpass for hele festivalen avhengig av når du jobber, og hvor mye.

En stor festival som Stavanger LIVE krever god organisering, og en god gjeng med stå-på-personer som på lik linje med oss ønsker å skape en unik opplevelse, og ikke minst Norges største innendørs musikkfestival. Som frivillig kan man jobbe innenfor disse ulike kategoriene; akkreditering, rigg, bar, artisthåndtering, info/markedsføring, transport, vertskap, salg og sikkerhet. HER finner du en detaljert stillingsbeskrivelse for de ulike kategoriene.

Meld deg som frivillig i dag!