Tvillingduoen Nervo

klare for Stavanger LIVE

Denne uken har vi sluppet artister hver eneste dag, og vi avslutter uken med årets eneste dame-dj-duo! Nervo er klare for Stavanger LIVE fredag 3. mai.

Noen mennesker ser ut til å få det i bøtter og spann og de australske tvillingene Miriam og Olivia Nervo er to av dem. Aspirerende operasangere, låtskrivere med verdensomspennende suksess, musikkprodusenter, DJ-er, internasjonale modellkarrierer og nå altså artister. Hvor stopper det egentlig opp for Nervo? Ikke vet vi, men at dette er to jenter vi kommer til å høre mye til i årene som kommer er vi temmelig sikre på! 

Som låtskrivere har de gjort karriere med låter for Kesha, Pussycat Dolls, Kylie Minogue, Britney Spears, Avicci og selvfølgelig super-hiten "When Love Takes Over", skrevet sammen med David Guetta for Kelly Rowland. Låta ble belønnet med en Grammy-pris og duoen har i ettertid jobbet tett med nevnte Guetta, blant annet på mannens Fuck Me I'm Famous-klubb i EDM-paradiset Ibiza. Sammen med Afrojack og Steve Aoki ble også deres egen låt, "We're All No One", en massiv klubbhit i både England og resten av verden. 

Nå er altså tvillingjentene klare for å løfte taket i Sørmarka Arena første helgen i mai! Les mer om Nervo HER.

Stavanger LIVE har så langt lansert Tinie Tempah (UK), Knife Party (AUS), Two Door Cinema Club (UK), Karpe Diem (NO), Lupe Fiasco (US), Nicky Romero (NL), Madeon (FR), Far East Movement (US), Sub Focus (UK), Tønes (NO), Lindstrøm (NO), Truls (NO), Blood Command (NO), Nause (SE), Savant (NO) og Dj Friendly (NO) til Sørmarka Arena første helgen i mai.

Billetter til Stavanger LIVE kan kjøpes HER.