BigBang er klare

for Stavanger LIVE 2013

Med en status som et av Norges beste band, kanskje den tighteste rytmeseksjonen i manns minne, og ikke minst udødelige låter er det nesten en selvfølge å invitere BigBang til Stavanger LIVE 2013!

BigBang har vært et godt synlig og etablert band på den norske rockescenen i over ti år, og de siste årene har de også etter hvert begynt å prege den amerikanske. Med base i California, hvor de også er bosatt, har de reist rundt og spilt og jobbet, og ikke minst pløyd ny mark. Nylig kom gruppas niende studioalbum, et album dedikert til hjembye Oslo. På ny viser Greni & co at det selv etter mange år er mulig å eksperimentere med glasuren uten å tukle for mye med basisoppskriften. "The Oslo Bowl" er kanskje et av de mest spennende BigBang-albumene så langt, og anført av den uimotstålig catchy tittellåta vitner det om et band i kunstnerinsk storform. 

Pluss på en settliste med klassikere som "Girl in Oslo", "Saturn Freeway" og "Wild Bird" og du har formelen på en perfekt konsertopplevelse. Vi er super fornøyd med å kunne presentere et av Norges desidert beste band til Sørmarka Arena og Stavanger LIVE 2013! Her er det allsangsgaranti!! Les mer om BigBang HER.

Stavanger LIVE har så langt lansert Tinie Tempah (UK), Knife Party (AUS), Two Door Cinema Club (UK), Karpe Diem (NO), Lupe Fiasco (US), Nicky Romero (NL), Madeon (FR), Nervo (AUS), Far East Movement (US), Sub Focus (UK), Tønes (NO), Lindstrøm (NO), Truls (NO), Blood Command (NO), Nause (SE), Savant (NO) og Dj Friendly (NO) til Sørmarka Arena første helgen i mai. 

Billetter til Stavanger LIVE kan kjøpes HER.