Madeon klar for

Stavanger LIVE 2013

Årets neste artist beskriver seg selv som en ”electro-pop-house-whatever producer from France”, og i en alder av bare 16 år hadde han allerede oppnådd kredibel annerkjennelse etter at han ble vinner av Pendulum´s ”The Island remix competition”, og fikk mye skryt av både Skrillex og Pendulums frontfigur Rob Swire.

Madeon har vært i bransjen i tre-fire år, men det var først etter at han lastet opp en live video-mashup på YouTube av 30 låter at han virkelig sjokkerte verden. Videoen har  flere millioner visninger på YouTube, og kan ikke beskrives på annen måte enn at dette er episk. Selv om han bare er 18 år, har han tilsynelatende funnet en unik forståelse og et kommanderende grep over sine musikalske evner.

Han tilhører et miljø med kunstnere som alle er under lovlig drikke-alder i USA, og de fleste er fortsatt på videregående. Men på en måte, fra ulike hjørner av verden, har de samlet seg og hjulpet hverandre med å nå en respektabel status både blant veteraner av produksjons-spekteret, og også det observante internasjonale EDM-samfunnet.

Vi gleder oss til å ta i mot ungutten til Stavanger LIVE første helgen i mai!

Les mer om Madeon HER.

Stavanger LIVE har så langt lansert Tinie Tempah (UK), Knife Party (AUS), Two Door Cinema Club (UK), Karpe Diem (NO), Lupe Fiasco (US), Nicky Romero (NL), Far East Movement (US), Tønes (NO), Lindstrøm (NO), Truls (NO), Blood Command (NO) og Savant (NO) til Sørmarka Arena første helgen i mai, og enda flere go´biter er rett rundt hjørnet.

Billetter til Stavanger LIVE kan kjøpes HER.