Jobbe som frivillig?

Vi trenger DIN hjelp!

Vi trenger DEG til å være med å skape tidenes musikkfestival i Rogaland! 

Å arrangere en festival som Stavanger Live krever god organisering, og ikke minst en god slump frivillige stå-på-mennesker som på lik linje med oss ønsker å skape en uforglemmelig opplevelse.

Ved å være frivillig hos oss får du muligheten til å oppleve innsiden av en helt ny og spennende festival, i tillegg til å få med deg fantastiske musikkopplevelser fra noen av verdens og Norges største artister, få masse ny arbeidserfaring, og ikke minst treffe nye spennende mennesker.

Det er mye som skal på plass når man skal arrangere en så stor festival, og vi trenger frivillige til flere ulike arbeidsoppgaver; akkreditering, rigg, bar, artisthåndtering, markedsføring og informasjon, transport, vertskap, renovasjon, salg og sikkerhet.

For å lese mer om de ulike kategoriene, se HER.

Vi skal ta godt vare på deg som frivillig! Du vil få mat og drikke når du er på jobb, og du vil være i de beste hender. Vi skal ha det gøy på jobb, det skal være spennende og lærerikt, og du vil i tillegg få utdelt dagspass eller festivalpass for hele festivalen avhengig av når du jobber, og hvor mye.

Nå har du sjansen til å være med å skape Stavanger sin nye store musikkfestival! 

MELD DEG SOM FRIVILLIG I DAG!