Tinie Tempah

Tar turen til Stavanger LIVE

Det er ingen tvil om at Patrick Chukwuemeka Okogwu aka Tinie Tempah er at av de største talentene som har kommet fra England de siste årene. Han har virkelig klart å sette sin unike blanding av grime, dubstep, hiphop, electro og arenapop på det store kartet, og det virker ikke som han har planer om å gi seg med det første.

Som fast gjenganger på toppen av de britiske hitlistene siden debuten i 2010 har Tinie blitt en superstjerne i hjemlandet, og har blant mye annet turnert med Jay-Z, Chase & Status og Rihanna. 

Superstjernen fra England har en hel del priser å skilte med. I 2010 fikk han med seg ”Best Newcomer” og ”Best Video” på Mobo Awards, ”Best Newcomer”, ”Best Hiphop-act” og ”Best Colloboration” på Urban Music Awards. I 2011 dro han også med seg blant annet ”Best Breakthrough Act” og ”Best Singel” fra Brit Awards, og i tillegg fikk han med seg Bet Awards´ ”Best international Act:UK”. Listen er lang… 

Nylig kom han ut med album nummer 2, Demonstations, et album man ikke vil gå glipp av.

Vi gleder oss selvfølgelig enormt til å ta imot supertalentet fra England, og med velkjente låter som "Pass Out" og "Written in the Stars" garanterer vi rungende allsang på Stavanger LIVE første helgen i mai.