Knife Party

Stavanger LIVE 2013

Man kan vel trygt si at det var langt i fra en dum idé av Pendulum-medlemmene Rob Swire og Gareth McGillen å danne elektro house-duoen Knife Party! 

Det som i utgangspunktet skulle være et sideprosjekt har tatt EDM verden med storm, og nå danses det verden over til deres fantastiske musikkverk! 

Med remikser av artister som Swedish House Mafia, Nero, Labrinth og Porter Robinson...for å nevne noen, i tillegg til samarbeid med SHM på singelen "Antidote", som nådde #1 på Beatport listen, topp 15 på Billboard-listen og ikke mindre enn 3,5 millioner visninger på videoen, er det ingen tvil om at dette har blitt en prosjekt med større suksess enn forventet.

I 2012 har de gjestet og headlinet flere store internasjonale festivaler, og med høy rotasjon av låter som "Bonfire" og remixen av Labrinth sin "Last Time" på nasjonale radiostasjoner skal det godt gjøres å ikke ha fått med seg disse gutta det siste halve året. Gutta er for tiden i studio og jobber aktivt med nytt materiale, og her er det vel ikke annet å gjøre enn å GLEDE SEG!

De deler scene med de største, de remikser de største, og selvfølgelig tar de turen til Stavanger LIVE første helgen i mai!

Stavanger LIVE - 3. & 4. mai 2013