Velkommen til festival!

Velkommen til festivalopplevelsen på Stavanger LIVE! 

Nå er dagen her, og vi ønsker publikum hjertelig velkommen til Sørmarka Arena!  Her er en liten guide til din festivalopplevelse på Stavanger LIVE.

Du ankommer festivalen med buss fra Boreal Transport og blir tatt i mot av festivalens verter og vertinner. Det første som skjer når du går av bussen, før du kommer inn i selve Sørmarka Arena, er at du kommer til det som vanligvis er en parkeringsplass, men som nå er starten på Stavanger LIVE sitt festivalområde. Her får du kjøpt billett dersom du ikke har gjort det allerede. Du kan bruke både kort og kontant. Har du kjøpt billett på forhånd vil den bli scannet, og du må vise ID for at vi skal kunne gi deg det rette armbåndet. Har du kjøpt dagspass vil du få armbånd for enten fredag eller lørdag. Dersom du er en av alle dem som har kjøpt festivalpass får du festivalarmbånd som da gjelder for hele festivalen. Om du har betalt litt ekstra og skaffet deg VIP-billett, enten det er til fredag eller lørdag, så er det også her du bytter til ditt VIP-armbånd.

For å være sikre på at vi overholder de skjenkeregler som finnes, vil vi sjekke ID på alle som kommer. Alle som er over 18 år vil kunne få utdelt skjenkearmbånd. Vi vil ha verter og vertinner på hele festivalområdet som gjerne kommer bort og hilser på, og ber om å få se skjenkearmbåndet ditt når du drikker en øl. Vi setter stor pris på alle som viser armbåndene sine, slik at det blir lett for oss som går rundt i lokalet. Det er selvsagt ingen som har skjenkearmbånd som får lov å dele drikken sin med noen som ikke har skjenkearmbånd. Dette er ikke ønskelig, og vi vil måtte bortvise de som evt. måtte bli fristet til å gjøre det. Dvs. at vi klipper båndene til både den som deler drikke, og den uten sjenkeårmband som tar imot drikke. 

 

Det siste du ser før du trer inn i varmen i Sørmarka Arena er toaletter og et bongutsalg. En bong koster kr. 35,-, men du kan også kjøpe et hefte med bonger på ti stk til kr. 320,-. Når du har fylt opp lommene med bonger fra vårt bongutsalg kan du bruke dem til både mat og drikke inne på festivalarenaen. Kjempeenkelt og veldig tidseffektivt! Det er ikke lov å ta med medbragt mat og drikke inn i festivalområdet. Les mer om bongsalg her.

Festivalområdet består av et stort publikumsområde. Du kommer inn i en lounge og her finnes det et sitteområde, en stor hovedbar og spisesteder. Her vil også SR-bank og Høvik Hørsel ha stands, i tillegg til at vi har artistmerch for salg sammen med vår egen flotte Stavanger LIVE-kolleksjon. 

Vi vil minne om at det ikke finnes garderobeløsning under Stavanger LIVE.  

Selve publikumsområdet har hele 3 barer, 2 stk i hovedområdet og 1 bar i VIP-avdelingen. VIP-avdelingen er bygd opp i høyden, slik at man som VIP-gjest har fantastisk sikt til LIVEscenen. Er du gjest i VIP-avdelingen er du også en del av CLUBscenen- den er nemlig en del av VIP-avdeligen.

De som er VIP-gjest på Stavanger LIVE vil ha tilgang til eget uteområde hvor det vil være toalettvogner. I VIP-avdelingen har vi også et eget eksklusivt område med bord og sofagrupper. Det er forhåndssolgte bord som har plass til 8 personer pr. gruppe, hvor man har bordet hele kvelden fra man kommer til man går hjem. Man står selvsagt fritt til å bevege seg på resten av VIP-avdelingen, det er ikke en tvang å oppholde seg i høyden. VIP-avdelingen vårt har 18 års grense, mens resten av arenaen er åpen for alle. Såfremt det finnes ledige VIP-bord kan man kjøpe det når man kommer inn i festivalområdet.

 

På Stavanger LIVE har vi to scener. LIVEscenen og CLUBscenen. Førstemann ut begge dager, er ingen andre enn DJ Friendly. Han setter stemningen for artister som Truls og Blood Command, som er de første artistene (henholdsvis fredag og lørdag) som kicker liv på LIVEscenen på. Sørmarka Arena er en stor arena, så selv om vi har to scener vil vi veksle på scenene artistene spiller. Dette er den perfekte festivalen for deg som liker å få med deg alt som skjer. Eller for deg som har vanskelig for å ta avgjørelser. Vi tar avgjørelsen for deg: Du kan få med deg absolutt alle artistene som spiller på Stavanger LIVE! Enten skjer det på LIVEscenen, eller skjer det på CLUBscenen. Aldri på begge scenene samtidig. Gull, ikke sant?  

Siste artist ut for kvelden går på ved midnatt og vil være ferdig kl. 0100. Arenaen tømmes til kl. 0130 og Boreal Transport sørger for å få deg trygt hjem. Det vil gå busser rett nedenfor arenaen til både Stavanger Sentrum og til Sandnes Sentrum. Bussene er merket med Stavanger LIVE

 

Velkommen!