STAVANGER LIVE

Stavanger sin nye store musikkfestival!

Som en av Norges største byer skulle det vel bare mangle at Stavanger ikke har sin egen musikkfestival. Vi som jobber i Stavanger LIVE har i flere år hatt et stort ønske om å introdusere en ny festival til Stavanger. 

Stavanger LIVE er en innendørs musikkfestival som arrangeres første helgen i mai 2013, 3. og 4. mai. Festivalen arrangeres i Sørmarka Arena som har sentral beliggenhet både til Stavanger og Sandnes, med en kapasitet det første året på 11 000 mennesker pr dag. Når det kommer til musikalsk profil så vil det være pop, rock, hiphop og elektronisk musikk. 

Det er fri aldersgrense, og publikum i alle aldre er hjertelig velkommen til å delta på festivalen. Er man under 15 år må man komme i følge med foresatt, evt en person over 25 år. 

Stavanger LIVE er opptatt av lokal forankring. Lokal tilknytning i forhold til frivillige, samarbeidspartnere som kommunale instanser og næringslivet, publikum, samt øvrige lokale aktører innenfor kulturproduksjoner vil være viktig i utviklingen av festivalen, og å skape et godt fundament for en festival regionen kan være stolte av. 

Arbeidet med festivalen har vært godt i gang i over 5 måneder. Mye er klarlagt, og flere internasjonale artister er allerede bekreftet til Stavanger LIVE 2013. Benytt anledningen til å surfe rundt på www.stavangerlive.no for å lese deg opp om hva Stavanger LIVE skal være, de ulike tilbudene vi legger opp til, billettpriser og når vi legger billettene ut for salg. Hvis du ønsker å være frivillig under festivalen kan du allerede melde deg på som frivillig nå. Klikk deg inn HER for mer informasjon om de ulike arbeidsoppgavene vi har. 

Det vil i månedene fremover komme masse mer informasjon om Stavanger LIVE. Allerede i morgen lanserer vi de 4 første artistene til festivalen. GLED DEG!