Leverte så det suste!

Det var ikke få som hadde krysset av John Dee og Truls´ ´debutkonsert´ på fredagens by:Larm. Inkludert en hel haug med popartister, platebransje- og radiofolk, var det ingen tvil om at dette var noe alle ville få med seg, og dette til tross for at Truls knapt hadde sluppet en eneste låt før konserten... Men når man slipper en så smart låt som "Out of Yourself" som første drypp så er det ikke vanskelig å skjønne at man vil høre mer. Hør låten på Spotify her.

´Som så mange andre indiehoder, har Truls latt seg forføre av den nye bølgen med R&B som har dukket opp de seneste årene, og det er tydelig at han har hørt sin Weeknd og Frank Ocean. Samtidig skaper han sin helt egen lyd, det er unektelig fortsatt noe særegent trulsk over det hele. Når popmelodiene i tillegg var så sterke at man var klar for å nynne med allerede halvveis uti en låt man aldri hadde hørt før, hersker det ingen tvil om at herr Heggero kommer til å oppnå sitt mål om å infiltrere A-listene for alvor i år.´ - Gaffa (Eskil Olaf Vestre)

Man har vel sjeldent sett John Dee så stappfullt som på fredag, og forventningene hang som et teppe over lokalet. Truls serverte englesang og fantastiske komposisjoner som slukket forventningstørsten hos samtlige lyttere. 

´Det er litt new wave, litt shoe-gaze, og veldig mye M83 - helt fram til den engleaktige falsetten omformer musikken til noe man ikke har hørt før. Euforiske og nesten nifse popmelodier, som fra spøkelset til en kastratsanger, dunket i enorme synth-tepper og snertent slagverk. «Then Go» dirrer hele lokalet med frenetisk trap-bass og en sexy skarptromme, og utover bevarer arrangementene seg i det svevende drømmepop-landskapet.´ - VG

Vi kan rett og slett ikke gjøre annet enn å takke Truls for en fantastisk konsertopplevelse på fredag, og vi gleder oss helt enormt til å ønske han velkommen til  Sørmarka Arena og Stavanger LIVE første helgen i mai.

Les mer om Truls HER.