Norske stjerner imponerer!

Det var ikke bare Truls som imponerte stort i uken og helgen som var, selv om det kanskje bør nevnes at han fikk 3 femmere og en 9/10 på anmeldelser for sine opptredener både fredag og lørdag...

Stavanger LIVE-aktuelle Blood Command var selvfølgelig også by:Larm-materiale, og leverte sakene så det holdt. ´Makan til bråk. Men det ser ut som folk henger med helt bak i salen. Det er tungt og Silje Tombre er en steintøff dame som med sin rå stemme skifter mellom skrik og vokal på imponerende vis. Denne sjangeren er så overbevist av sin egen eksistens. Selv for uinnvidde lukter dette av en god prestasjon.´  Stavanger LIVE-gjengen kan nå bekrefte at dette er et band vel verdt å få med seg i Sørmarka Arena første helgen i mai!

Statoilstipendet ble også delt ut i helgen, og det var Shining som stakk av med prisen foran blant annet Truls og Blood Command. Se bilder fra by:Larm under.

         

Tønes har også bemerket seg de siste dagene, og ikke bare fikk han stående applaus og trampeklapp for sin konsert på Nærbø, han fikk også med seg årets Prøysenpris!!!

«Årets vinner av Prøysenprisen er Frank Tønnesen med artistnavnet Tønes. Frank er en norsk visesanger, gitarist og låtskriver frta Sokndal. Han ga ut sitt første album, "Rett te håves", i 1996 og har gitt ut totalt syv album og fire EP-er. Hans siste album "Sån av Salve" som kom ut i 2012 fikk glitrende kritikker fra hele landet, og Tønes blir spådd et nasjonalt gjennombrudd som artist. Les mer HER.

Tønes er også nominert til Spellemannprisen både for Årets Tekstforfatter og Årets Vise, og vi skal vel ikke se bort i fra at det blir et pris-fylt år for vår kjære venn Frank Tønnesen aka Tønes :) 

Det er så gøy når norsk musikk skinner, og jeg må si at vi nå er inne i en blendende periode...! Sjekk ut artistprogrammet slik det ser ut så langt... flere artister vil bli lansert fortløpende.

Vi ses på Stavanger LIVE 3. - 4. mai, folkens!