Lupe Fiasco kommer til

Stavanger LIVE 2013

Den amerikanske rapperen Lupe Fiasco er for tiden aktuell med hitlåta "Battle Scars" sammen med australieren Sebastian Guy. Låta gikk til nummer 2 på VG-lista og ble den Grammy-vinnende og samfunnsengasjerte rapperens definitive kommersielle gjennombrudd her til lands. Gjennom flere år har han bygget seg en dedikert fanskare både i Norge og resten av verden, og nyter stor respekt for sin frittalende og kompromissløse stil. Nå er han klar for Stavanger LIVE fredag 3. mai!

Rapperen, produsenten, entrepenøren, plateselskapsjefen, Grammy-vinneren, klesdesigneren og filantropen Lupe Fiasco kommer fra Chicago og fikk sitt gjennombrudd i 2006 med albumet "Lupe Fiasco's Food & Liquor". Gjennom et nært samarbeid med Jay-Z, og senere Kanye West, regnes han som en pionér innen den politisk engasjerte hiphopen på 2000-tallet. I 2008 vant han en Grammy for låta "Daydreamin" (med Jill Scott) og har hatt æren av å bli nominert til samme pris hele 12 ganger. 

I fjor slapp han del to av debutalbumet, "Food & Liquor II: The Great American Rap Album", til overveldende kritikker og enda en ny Grammy nominasjon. På ny beviste Lupe Fiasco at han er en av de viktigste, men også en av de mest kontroversielle stemmene i moderne hiphop.

Fredag 3.mai inntar han Stavanger LIVE, og med allerede lanserte artister til denne dagen som Tinie Tempah (UK), Two Door Cinema Club (UK), Karpe Diem (NO), Truls (NO) og Lindstrøm (NO) kommer dette til å bli en opplevelse du sent vil glemme. Festivalpass og dagsbilletter finner du HER.

Les mer om Lupe Fiasco HER.