Karpe Diem = helt perfekt!

Jeg er oppvokst med Karpe Diem, har alle album, og har sikkert vært på 15-20 konserter opp gjennom årene. Siste på Øya 2012, hvor de som første Norske hiphop-act fikk avslutte Øyafestivalen - hvor resultatet ble toppkarakterer fra alle nasjonale medier. Hva skulle bli det neste, hvordan skulle de toppe Øyafestivalen? Det fikk vi alle svar på 9 mars 2013 da Karpe, som første Norske hiphop-act noensinne, solgte ut Oslo Spektrum! Chirag og Magdi's våte drøm gikk i oppfyllelse! 

"Som en overlegen Northug kan Chirag og Magdi gå over målstreken på en selvsikker og breial måte med nærmeste konkurrent fjernt i sikte." - Dagbladet

Flere av oss hørte rykter om en syk produksjon, men ingen hadde forventet det vi alle fikk servert i Spektrum. En skjermproduksjon vi ikke har sett makan til i Oslo, lyden satt som en kule, og endelig en artist som tar lys på alvor i Spektrum. Fra første sekund er alle trollbundet, og klare for en kveld med hits fra de siste 10 årene. Karpe Diem er kjent for å levere kvalitet i alle ledd, fra musikken og tekstene til samspill med bandet Something Sally som skapte den ultimate arenarock-følelsen! Vi skal heller ikke glemme strykerne og harpedama!

I tillegg hadde gutta med seg Yosef (Madcon), Truls, Fadlabi og Kråkesølv som gjester i Spektrum! 

Fra scenen fortalte gutta at de pleide å fantasere om å fylle Blå, så Rockefeller - som ble utsolgt uten en eneste annonse! Hva med Spektrum? Nei det er for stort. Det er for amerikanske rapstjerner, tenkte gutta! Men som de selv sa - ikveld er Nerdenes hevn! 

 

Karpe Diem klarte det utroligste, og jeg har for lengst tatt av meg hatten!

Den 3. mai står de på scenen i Sørmarka Arena, klare til å gi alle Siddiser en live-opptreden av de sjeldne!

#Norskhiphopøyeblikk