Sub Focus & ID kommer

til Stavanger LIVE 2013

Vi er stolte av å presentere neste artist på lista - for første gang i Norge: Sub Focus & ID er klar for Sørmarka Arena og Stavanger LIVE 2013!

Med ti år bak seg som DJ og produsent er Sub Focus nærmest som en legende å regne innen sjangrene drum n' bass og dubstep. Uten å skynde seg har han blitt en sentral figur innen det mange omtaler som dansemusikkens uregjerlige stebarn, sjangere som de siste årene har tatt av som en rakett og fått folk over hele kloden til å rave igjen.

Allerede i 2006 toppet Nick Douwma hit-listene for dansemusikk i hjemlandet England og fikk sitt store gjennobrudd med låta "Timewarp" i 2008. Året etter ga han ut sitt hittil eneste album (kort og godt kalt "Sub Focus"), men til glede for fansen verserer det nå rykter om et nytt album i 2013.

Les mer om Sub Focus HER.

Stavanger LIVE har så langt lansert Tinie Tempah (UK), Knife Party (AUS), Two Door Cinema Club (UK), Karpe Diem (NO), Lupe Fiasco (US), Nicky Romero (NL), Madeon (FR), Far East Movement (US), Tønes (NO), Lindstrøm (NO), Truls (NO), Blood Command (NO) og Savant (NO) til Sørmarka Arena første helgen i mai, og enda flere go´biter er rett rundt hjørnet.

Billetter til Stavanger LIVE kan kjøpes HER.