Nause & Dj Friendly

klare for Stavanger LIVE

Vi klinker til med to artister i dag, og er stolte av å presentere både Nause og Dj Friendly til Stavanger LIVE første helgen i mai! 

NAUSE (SE) - I følge Urban Dictionary betyr Nause å "irritere på seg juling", men det er på langt nær hva den svenske electro/house-duoen driver med. Gruppa, bestående av Jacob Criborn and Leonard Scheja, har siden 2008 levert radiovennlige bangere og gikk i fjor høst helt til topps i broderlandet med låta "Hungry Hearts".

Som reality-stjerner i serien "Heartbeats" har Jacob og Leonard også rukket å bli TV-kjendiser. Serien følger dem på deres vei mot toppen, med alt det inkluderer av opp- og nedturer. Svensk housemusikk er som kjent på vei til å bli et større fenomen enn ABBA og Roxette til sammen, og Nause tilhører bølgen i kjølevannet av superstjerner som Swedish House Mafia og Avicci.

Det er med andre ord stor sannsynlighet for at du befinner deg dansende til morgendagens househelter idet Nause går på i Arenaen. Heia Sverige! Les mer om Nause HER.

DJ FRIENDLY (NO) - Erik Eriksson, som han egentlig heter, er en DJ og radioprogramleder fra Stavanger med sitt eget faste program på Nrk P3. Her spiller han hovedsaklig elektronisk musikk, under navnet Dj Friendly. 

Han er kjent for sin vanvittig behagelige stemme, og høsten 2006 ble han kåret til Årets Dj under Radiodagene. Han er proppfull av musikalsk styrke, og har blitt omtalt som en oase i DJ-sammenheng. Nå er han altså klar for å varme opp publikum på Stavanger LIVE både fredag 3. mai og lørdag 4. mai. Les mer om HER.

Stavanger LIVE har så langt lansert Tinie Tempah (UK), Knife Party (AUS), Two Door Cinema Club (UK), Karpe Diem (NO), Lupe Fiasco (US), Nicky Romero (NL), Far East Movement (US), Sub Focus (UK), Tønes (NO), Lindstrøm (NO), Truls (NO), Blood Command (NO) og Savant (NO) til Sørmarka Arena første helgen i mai, og enda flere go´biter er rett rundt hjørnet.

Billetter til Stavanger LIVE kan kjøpes HER.