Legendene er tilbake!

Suede til Stavanger LIVE

Det skal godt gjøres å komme utenom Suede den dagen musikkhistorien skal oppsummeres. Rocka, androgynt og beint frem sexy var de et av de viktigste britiske bandene til å springe ut av øya på nittitallet. 

I 2013 er Suede tilbake med et nytt album, hele 11 år etter forrige gang. Noen år med turnévirksomhet i Asia, Europa og USA har tydeligvis gjort bandet godt – man trenger ikke mange gjennomlyttninger av singelen "It Starts And Ends With You" for å skjønne at dette er et band tilbake i storform. Muligens litt mer påkledt og kortere i luggen enn på midten av nittitallet, men stadig med nerven, arrogansen og kulheten som gjorde gruppa til verdenstjerner. Og stadig med de gode låtene. I år skal skinnet være semsket igjen. 

Det er rett og slett ikke annet å gjøre en å begynne å glede seg enormt til selveste Suede entrer scenen på Stavanger LIVE første helgen i mai! Les mer om Suede HER. 

Artistprogrammet til Stavanger LIVE er nå komplett, og artistene du kan få med deg på årets festival er Suede (UK), Tinie Tempah (UK), Knife Party (AUS), Two Door Cinema Club (UK), Karpe Diem (NO), Lupe Fiasco (US), BigBang (NO), Nicky Romero (NL), Madeon (FR), Nervo (AUS), Far East Movement (US), Sub Focus & ID (UK), Tønes (NO), Lindstrøm (NO), Truls (NO), Blood Command (NO), Nause (SE), Savant (NO) og Dj Friendly (NO).

Billetter til Stavanger LIVE kan kjøpes HER.