Påskekro, fredag 22.03.13 på BI

Det hele startet med Ann Kristin fra BIS studentaksjonen tok kontakt med Stavanger LIVE fordi hun selv er glad i å gå på festivaler. Vi hadde et møte, vi brainstormet litt og det kom frem til at vi fant ut vi i tillegg til å bidra til studentaksjonen, så kunne vi gjøre en påskekro sammen. Altså Stavanger LIVE, BIS studentaksjonen & BI-kroa.

 

Påskeharen hadde vært innom med et par egg, og påskejakten kunne begynne.

Festivalsjef Ane Aanestad og frivilligansvarlig Trine Salvesen fant fram hitlistene sine, og stilte i god partystil i dj-boksen.

 

Noen var iherdig og fast bestemt på å finne påskeegg.. Det var noen som mente de hadde lett overalt, mens andre kom til både baren og til dj-boksen for å dra ut noen hint..

Noen risket nærmest livet for å finne den rette lappen og andre var ganske fornøyd med å få oppmuntrende hilsener fra Påskeharen.

Noen var ikke så opptatt av hvilken farge, mens andre var fast bestemt på gullegget. De som vant påskeegg-jakten var i alle fall fornøyd med strålende jaktegenskaper.

 

Vi fant også noen gamle slagere og gikk hjem og drømte om Mili Vanili og Peter Andrè (eeh, neida..)

Takk for oss J

Se flere bilder på BIS Stavanger på Facebook.

Og følg med helgen 15-18. April, da skal de ha bøssebære-aksjon, hvor alle inntekter går til bygging av skoler i Nicaragua.

God påske!