CLUBSCENEN!

Det blir et fullspekket program på årets festival, og det mangler ikke på go´bitene! Det vil være 2 scener på festivalen: LIVESCENEN og CLUBSCENEN, og det vil altså ikke være mulig å kjede seg, da man kan lytte, danse og synge med fra start til slutt!

Lurer du på når og hvor din favorittartist spiller, og hvor? Sjekk ut programmet for CLUBSCENEN her, og les deg opp på dine favoritter :)

CLUBSCENEN FREDAG:

DJ FRIENDLY

Erik Eriksson, som han egentlig heter, er en DJ og radioprogramleder fra Stavanger med sitt eget faste program på Nrk P3. Her spiller han hovedsaklig elektronisk musikk, under navnet Dj Friendly. Hans karriere startet med at han var innom andre P3-program, som Roxrevyen og Plysj. Men etter ett års tid fikk han sitt eget DJ Friendly-program. Som vinyljunkie spilte han for det meste dj-vennlige plater - dvs at platene var enkle å bruke fordi de kun inneholdt én låt per plate - derav navnet DJ Friendly... verre er det altså ikke!LES MER.

LINDSTRØM

Han har flere album på samvittigheten, et 20-talls EPer med egen musikk, omtrent like mange remikser og han har bidratt på over 30 internasjonale og nasjonale samleplater med elektronisk musikk. De fleste av hans egne utgivelser har han gitt ut på plateselskapet Feedelity Recordings, som han selv startet i 2002. Som nevnt har ikke mindre enn 3 Spellemannpriser i bagen, Spellemannprisen 2006 for albumet ”It´s a Feedelity Affair”, Spellemannprisen 2008 for albumet ”Where You Go I Go Too” og Spellemannprisen 2010 for albumet ”Real Life Is No Cool”. Alle prisene i klassen elektronika, selvsagt. Det kan jo også nevnes at han ga ut hele to plater i årets som var...Blandt annet Smalhans som har høstet gode kritikker fra flere hold. LES MER.

NERVO

Som låtskrivere har de gjort karriere med låter for Kesha, Pussycat Dolls, Kylie Minogue, Britney Spears, Avicci og selvfølgelig super-hiten "When Love Takes Over", skrevet sammen med David Guetta for Kelly Rowland. Låta ble belønnet med en Grammy-pris og duoen har i ettertid jobbet tett med nevnte Guetta, blant annet på mannens Fuck Me I'm Famous-klubb i EDM-paradiset Ibiza. Sammen med Afrojack og Steve Aoki ble også deres egen låt, "We're All No One", en massiv klubbhit i både England og resten av verden. LES MER.

MADEON

Madeon har vært i bransjen i et par-tre år, men det var først etter at han lastet opp en live video-mashup på YouTube av 30 låter at han virkelig sjokkerte verden. Videoen har  flere millioner visninger på YouTube, og kan ikke beskrives på annen måte enn at dette er episk. Han kan assosieres med flere kjente navn i bransjen, blant annet Skrillex og Zedd, og i tillegg har han kjent Porter Robinson over lengre tid. LES MER.

 

CLUBSCENEN LØRDAG:

DJ FRIENDLY 

Erik Eriksson, som han egentlig heter, er en DJ og radioprogramleder fra Stavanger med sitt eget faste program på Nrk P3. Her spiller han hovedsaklig elektronisk musikk, under navnet Dj Friendly. Hans karriere startet med at han var innom andre P3-program, som Roxrevyen og Plysj. Men etter ett års tid fikk han sitt eget DJ Friendly-program. Som vinyljunkie spilte han for det meste dj-vennlige plater - dvs at platene var enkle å bruke fordi de kun inneholdt én låt per plate - derav navnet DJ Friendly... verre er det altså ikke! LES MER.

NAUSE

Den svenske superduoen består av Jacob Criborn og Leonard Scheja. De startet opp som en elektro-house gruppe i Stockholm i 2008, men det store gjennombruddet kom med debutsingelen "Made Of" i 2011. Utgivelsen fra i fjor inneholdt blandt annet Radio Edit, Original Mix, John Dahlbäck Remix og Chuckie Remix. I oktober 2011 gjorde de sin entré på den svenske singellisten på plass nummer 26, klatret fort opp til plass nummer 15, og på rekordkort tid hadde singelen "Made Of" solgt til gull, platina, og ikke mindre enn dobbel platina i januar i år! LES MER.

SAVANT

Han ble introdusert for musikken allerede som 4-åring da han startet å klimpre på et Yamaha elektrisk orgel. Etter hvert som tiden gikk og han fikk tilgang til flere instrumenter og ikke minst dataprogrammer så begynte ballen å rulle… Han ble med som keyboardist i et black metal band en stund, før han bestemte seg for å lage sin egen metal-musikk, ved hjelp av en datamaskin. Han fortsatte å eksprimentere med house, trance og metal…noe som igjen har blitt til det han serverer i dag, en god blanding av glitch hop, electro, indie/nudisco, drum&bass og dubstep.LES MER.

SUB FOCUS & ID

Sub Focus har produsert en kjempehit for Example ("Kickstarts"), remikset blant andre The Prodigy, deadmau5, Rusko, Dr. Octagon, Empire of The Sun og Dizzee Rascal, samt samarbeidet med artister som Pendulum og Chase & Status. Douwma høster mye skryt for sitt eksepsjonelle øye for detaljer i musikkproduksjonene sine, uten å bli for teknisk eller klinisk. Disse detaljene spiller seg også ut i mannens liveshow – en sann fryd for både øyne og ører. LES MER.

NICKY ROMERO

Han la fra seg skolebøkene tidlig, noe han garantert ikke angrer på med tanke på at han nå er blant de hotteste EDM-actene akkurat nå! Det er ikke mange av de største dj´ene som ikke har et Romero-verk i sekken i disse dager. Han gjorde en remiks for Sidney Samson & Tony Cha Cha Cha med låten ”Get on the floor” og en bootleg for David Guettas ”When love takes over”. Begge disse sporene fikk masse publisitet verden over, og til og med Ministry of Sound Australia kontaktet han og spurte om han kunne gjøre remikser på deres label. I tillegg kom det et par hundre videoer ut på YouTube, med Dj´er som spilte hans versjon av ”When love takes over.” LES MER.

Glede seg, sier du? Jepp!! Det sier vi også! :)