FLEKKEFJORD, BABY!

Hvem: To oransje menn og undertegnede.

Hva: Markedsføre Stavanger LIVE og lage god stemning. 

Hvor: Flekkefjord baby.

Fredag 19. april hoppa vi inn i den freshe Stavanger LIVE-bilen og satte kursen mot Flekkefjord. Oppdraget var å spre glede og blest om festivalen og overraske noen heldige mennesker på veien. Allerede før vi var kommet ut på E39 hadde de oransje mennene stunta seg gjennom flere av byens mange busstopp, og lykkelig uvitende siddiser var et dagspass til Stavanger LIVE rikere.

Turen sørover var prega av allsang i bilen (med festivalaktuell musikk, seff), tissepauser innom annenhver bensinstasjon og anektoder om alt fra russetid til favorittsnop. Nå er det ikke slik at tissetrengte roadtrippere nødvendigvis er en negativ ting; landets bensinstasjoner kryr av fine folk som ville vinne billetter og vite mer om line-up og billettpriser. Trykk på linkene om du også lurer!

Vel framme i Flekkefjord fortsatte vi oppdraget med å spre info om festivalen, og noen heldige sørlendinger vant billetter til festivalen. 

Kato vant, og var svært fornøyd!

The Biebs dukka opp, han var også svært fornøyd!

 

Dagen i Flekkefjord (og alle de 128 kilometerne det er mellom Stavanger og Flekkefjord) var kjempefin. Lange dager og lange kjøreturer er absolutt verdt hvert minutt, for gleden av å kunne overraske og glede de som venter det minst er ubetalelig.

Er du i tvil om hva du skal gjøre neste helg, gjør som Kato: Ta turen til Stavanger LIVE. Vi snakkes på festival!

 

 

 

PS: Om noen tar med denne pappfiguren av The Biebs til Stavanger LIVE blir jeg mektig imponert!