Tørst på Stavanger LIVE?

På Stavanger LIVE er alle velkommen (såframst du har kjøpt billett da), unge som gamle, store som små. Dette er vi veldig stolt over, og vi gleder oss masse til å se dere.

Likevel har vi et par punkter å minne om:

Er du under 15 år må du komme i følge med foresatte, evt. en voksen over 25 år. Dere vil begge få festivalarmbånd, men ikke sjenkearmbånd. For å få sjenkearmbånd må du framvise gyldig legitimasjon på at du er over 18 år. Altså: Er du en voksen i følge med en person under 15 år får du ikke nyte alkohol på Stavanger LIVE. Er du over 15, men under 18, kan du komme uten foresatt, men du får ikke nyte alkohol. Her gjelder vanlig norsk sjenkelov. På den andre siden kan du drikke så mye brus og vann du bare måtte ønske, du skal slippe å gå tørst mens du nyter favorittartistene dine. God gang!

Skulle du bli sulten har vi ypperlige løsninger på det også. Pizzabakeren serverer rykende fersk pizza, Asia kjøttmat serverer digge vårruller m.m, Kebab Factory frister med kebab i ulike varianter, Potetbaker'n har poteten for deg, og Deja Vú byr på tapas. Nam nam. Alle mager og hjerter gleder seg!

PS: Pizzabakeren, Asia kjøttmat, Potetbaker'n og Deja Vú serverer laktose- og glutenfrie varianter. 

På vår infoside finner du mer informasjon angående festivalen. Finner du ikke svar på det du lurer på kan du bruke spørsmålsskjemaet som ligger til høyre på nevnte infoside. 

 

Snakkes på festival!

 

OBS: 

Til deg som er verge og deg som er under 15: Dere må begge signere vergekontrakt. Denne vil finnes på vår hjemmeside i løpet av kort tid.