Stavanger LIVE-butikken

Kom kom kom og besøk oss på Stavanger LIVE-butikken! Vi holder til inne på Arkaden Torgterassen, midt mellom Mango og nyinnflytta Bolia.

Her har vi god stemning, billettsalg av alle billettyper og (hold dere fast) popcornmaskin. Hver gang jeg spiser popcorn blir jeg glad, og tar jeg meg i å lure på hvorfor i alle dager jeg ikke spiser det oftere. Med det i bakhodet testa undertegnede og Beate herligheten i går, og det var med skrekkblanda fryd vi tømte olje og deretter popcorn i kjelen. Når jeg skriver det nu innser jeg at vi må høres ut som DE tuppene, men vi visste jo ikke sikkert at maskinen virka som den skulle. Tanken på at den skulle eksplodere gjorde at vi var småstressa. Hehe.

 

Til alt hell funka maskinen som bare rakkern, og masse deilig popcorn velta ut. Nam nam.

 

Alle som kom innom fikk smake, og vi var enige om at det hele var en god idé. Til alle som leser dette og tenker "Nå fikk jeg jammen lyst på popcorn fra en flott maskin!" kan jeg friste med at det blir popcorn hveeer dag i SL-butikken på Torgterassen. Kom innom for å høre på favorittlåtene dine fra Savant, Two Door Cinema Club og Suede, kom innom for å snakke med oss, og sist, men ikke minst: Kom innom for popcorn. MUMS!

 

Vi snakkes i sjappa!

 

PS: Jeg minner om nye åpningstider på Arkaden. Dette betyr én time lengre åpningstid på hverdager (en time ekstra med oss, wink wink) og to timer lengre åpningstid på lørdager. Vi ses!

 

Oooo, super-PS:

Kom innom og bytt festivalpasset ditt (passet som gjelder for begge dagene) i festivalarmbånd. Da slipper du å stå i kø. Sweet!