FORSKJELLIGE BILLETTYPER

Les mer her!

På Stavanger LIVE har vi forskjellige billettyper til enhver smak. Dette har vi valgt å gjøre for at du som festivalgåer skal kunne velge den billetten som passer aller best for deg. De forskjellige billettene og prisene er som følger:

Dagspass (fredag eller lørdag): kr. 620,-. Dette passet gir adgang til festivalen én dag.

Festivalpass (fredag og lørdag): kr. 1140,-. Dette gir adgang til festivalen begge dagene. 

På Stavanger LIVE er det en og samme billettpris for barn og voksne. Altså koster dagspass til både barn og voksen kr. 620,- og festivalpass til barn og voksen kr. 1140,-.

 

Det lille ekstra?

En annen type billett vi er veldig stolt av å kunne presentere er VIP-billetten. Kjøper du VIP-billett får du tilgang til den flotte VIP-avdelingen. Den har vi bygd opp i høyden, og den består av to forskjellige nivåer; en stå-avdeling og en lounge-avdeling. På VIP-avdelingen vil det være egen bar som har et utvidet sortiment. Du har tilgang til et eget uteområde og på dette uteområdet er det egne toalettvogner for deg med VIP-billett. Og ikke minst; det er en egen VIP-inngang ved innslipp til festivalområdet. 

CLUBscenen er en del av VIP-avdelingen, så her får du en eksklusiv opplevelse av det som skjer på denne scenen. I tillegg har du god sikt til alt som skjer på LIVEscenen. 

 

VIP-priser:

VIP-dagspass koster kr. 950,- 

VIP-festivalpass koster kr. 1800,- 

Dersom du har kjøpt ordinær billett vil det være mulig å oppgradere billetten din til VIP-billett (så sant du er over 18 år).  

VIP-oppgradering: kr. 500,- for dagspass og kr. 900,- for festivalpass.

 

For å kjøpe et av våre begrensede antall VIP-bord kan du sende mail til vip(a)stavangerlive.no. VIP-bordene inkluderer sofagruppe til 8 personer, champagne på bordene, stort fat med tapas – i tillegg til alt som er nevnt over!

 

Andre billett-facts: 

Billetten kan kun brukes den dagen den gjelder, den kan ikke byttes til en annen dag. 

Billetten din er et verdibevis. Tapt billett er tapt billett, og vi kan ikke utstede ny om du har mistet billetten. 

Billetten kan ikke refunderes. 

Festivalarmbåndet kan kun brukes av en person, hele helgen. Man kan ikke dele festivalarmbåndet med andre. 

 

Her om dagen var vår kjære festivalsjef ute på tokt og gjemte festivalpass i fem cd-cover i Musikk- og filmbiblioteket på Sølvberget. Les mer her!