TINIE TEMPAH GIR ALDRI MINDRE ENN ALT

Like før fredagens siste artist skulle gå på scenen fikk vi møte ham backstage. Denne dyktige hip-hopperen fra England vi alle har gledet oss til å avslutte Stavanger LIVEs første kveld med. Han sier han er veldig spent på kveldens show og er glad for å være tilbake. I fjor spilte han på russetreffet her i Stavanger og sier det var fett. Selv om han tror det blir annerledes i kveld, er han sikker på at det blir minst like bra!

 

Hva forventer du av kveldens show?


Jeg vet faktisk ikke hva jeg forventer. Jeg forventer aldri noe før en opptreden. Jeg fokuserer på at showet mitt skal være perfekt. I dag har jeg lagt til noen nye sanger og er tilbake med bandet mitt for første gang på virkelig lang tid. Så for min del blir det en veldig spennende konsert.

 

Ha skal du gi Stavanger LIVEs publikum i kveld?


ALT! Jeg prøver alltid å ikke gi noe mindre enn alt. Norge føles definitivt som ett av mine andre hjem. Publikum her viser meg alltid mye kjærlighet, og vi skal ha en fantastisk kveld!

 

Du er fra England. Er det noen forskjell på publikum derfra og det norske?


Begge er like awsome! Du vet, når man har konsert i sitt eget hjemland forventer man alltid at det blir mye lyd og liv. Men det føles faktisk likt her i Norge. Nordmenn er et virkelig støttende og ivrig publikum. 

 

Hva synes du om Stavanger by?


Jeg har prøvd å spise så mye som mulig. I dag har jeg vært på et fantastisk sted som heter ”Fish and Cow”. Det var virkelig kult og de hadde sykt god mat. Når man sjekker ut hva folk pleier å spise får man en følelse av hvordan de egentlig er. Det virker som folk i Stavanger liker å ha det gøy. 

 

Og hva synes du om resten av line-upen her på Stavanger LIVE?


Utrolig bra! Suede er et band som eksisterte lenge før min tid. De har banet vei for andre dyktige artister og band, slik som Blur og Oasis. Denne festivalen har en bra mix av sjangre. Du har Lupe Fiasco, Knife Party og Madeon. Jeg liker denne type shows. Det er både nye artister og gammel musikk du aldri har hørt om. Det er den beste type line-up. Stavanger LIVE did good! Jeg er virkelig klar til å gi publikum her et fett show! LET’S DO IT!

 

Og etter konserten; fett var det. Som bare dét! Publikum virket som de aldri ville at konserten skulle ta slutt, og vi som sitter her og skriver måtte ta en pause for å gå ut å danse flere sanger til endes. EVERYBODY PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR! Tinie Tempah, du var flott! 

 

Foto: Stavanger LIVE/ John Rodger