Nause er ASSBRA!

- Veldig bra spilt. Jeg sto og hørte på!

- Tack så mycket!

- Jeg sto og tenkte "Nause, hvem er nå det igjen?", også starta den første låta og da var det sånn "Åjaa, denne kan jeg jo!". Jeg og en av de andre i pressegruppa ville bare danse, danse, danse.

- Så bra! Det er jo det vi vil at folk skal. Gud, så nice. 

- Med andre ord: Dere gjorde alt dere skulle!

- Det er veldig spesielt, vi har ikke spilt så mye i Norge. Det har vært litt opp og ned. Noen ganger har det vært superbra, men det er litt vanskelig siden vi har spilt så mye i Sverige, og i USA og Europa, og vi kommer hit og er usikker på om det funker. Så vår strategi er å "spela det vi gillar", også håper vi at folk liker det. 

- Det er et veldig bra utgangspunkt! 

- Ja, men presis. Ellers er en DJ uinteressant. Ja, og ellers syns ikke vi det er noe kult heller. Vi gjør det vi syns er kult, og enda bedre er det om folk liker det. Det har vært en bra første tur til Stavanger!

- Velkommen!

- Hehe, takk! Vi kommer til å gjøre endel saker her framover, så det blir kult. Man blir alltid preppad og får lyst til å komme tilbake når man får en sånn velkomst som vi har fått her. 

 

Gutta var veldig spente og interesserte i resten av line-upen, og skulle mer enn gjerne fått med seg Madeon og Sub Focus & ID. Det eneste vi i Stavanger LIVE kan si er at det skjønner vi godt. Madeon kicka ass i går!

 

- Utrolig synd at vi mister han her (peker på Sub Focus & ID på plakaten), men vi må videre. Vi skal opp på Landstreffet i Kongeparken. 

- Men jeg kan hilse fra dere. Jeg skal treffe ham etterpå. Special hello from Nause. 

- Ja, gjør det! Puss han på kinnene også! Puss puss puss. 

 

Puss puss til de skjønne gutta i Nause. Da vi stilte oss opp for å ta bilde dro jeg på meg hetta og tenkte at de kanskje skulle stille seg på hver side av meg. Men neida. Det ble sånn her heller.

Glad festival!

 

 

 Foto: Stavanger LIVE/ John Rodger