Fra mareritt til drøm

Far East Movement gav oss litt av et show i kveld og jeg skulle gjerne ønske jeg var en av dem som tok i mot Prohgress når han stage-diva. Etter showet fikk jeg møte gutta bak scenen og slå av en prat før de måtte skyndte seg videre.


- Sorry, vi er litt svette.


Jeg er også svett fra all dansingen til deres konsert!, sier jeg


Kev Nish smiler og gir meg en kraftig high five.


Hvordan har dere det?


Vi er veldig glade og lettet. I går var kanskje det største marerittet i våres liv. Vi kom til Stavanger og når vi kommer av flyet var alle våre 18 bager borte. Så vi hadde bare de klærne vi hadde reist i når vi skulle gjøre gårsdagens show i Kongeparken. Vi var så bekymret for dagens show, men i morges... Takk gud. Bagene våre kom og vi var SÅ takknemlige!


Hvordan var publikumet i kveld?


Det var gøy. Det var et annerledes show i kveld. I går rocka vi for studenter, men her er det et bredere publikum. Vi liker å flippe showet vårt litt rundt å blande hip hop og EDM. Det var masse energi fra publikum og det setter vi pris på.


Hvordan var dette publikumet i forhold til andre steder i verden?


Dette er nok et av de mest livlige publikum vi har spilt for. Alle var med! Når jeg stage-diva i dag så mistet jeg nesten sokkene mine! Vi tok bilde av det, du må se!


J-Splif viste meg bilde tatt fra scenen, av Prohgress i det han lander i publikum.


I går prøvde vaktene og holde meg tilbake når jeg hoppet, så i dag var jeg forberedt på å hoppe høyt for å komme over dem.


Og det klarte du jo lett! Dere har opplevd en enorm suksess de siste årene. Hvordan føles det?


Vi er så takknemlige. Vi vokste opp sammen i Los Angeles og vi kunne aldri forestilt oss dette. At ved å gjøre det vi elsker, og å lage musikk så skulle vi få reise rundt i hele verden og besøke fantastiske land. Vi hadde aldri drømt om å få reise til Norge for eksempel. Når vi vokste opp i L.A. så hørte vi om Norge og leste om det i geografitimene, men å faktisk være her. Det er galskap!


Og vi er glade for å ha dere her! Har dere en morsom historie fra tidlige konserter?


Å miste alle 18 bagene før et show.. that might take the cake! Det må være rekorden. En gang brøt turnébussen vår ned i midten av ingenmannsland i New Mexico. Har du sett Texas Chainsaw Massacre? Det var sånn. En dame i en pick-up-truck kjørte forbi og vi bare «Hey lady! Can we get a ride to the airport?» og heldigvis kunne hun det. Det var ganske vilt. Vi kunne dødd.


Det høres vilt ut!


Foto: Stavanger LIVE/ John Rodger