Catchy i toppen og brutal i bunnen?

Housebloggen.no har hatt en DJ-konkurranse gående, og premien for vinneren var å få spille på den fabelaktige CLUBscenen vår. Jeg var så heldig å få noen minutter med gutta før de inntok scenen.

 

Jeg leste at dere har holdt på lenge hver for dere, men at dere nå spiller sammen. Fortell mer!

- Ja, det stemmer det. Jeg (Chris) og Erik har produsert musikk siden ungdomsskolen, og det samme har Jørgen. Vi møttes i ungdomsårene også har det bare ballet på seg. Når vi spiller sammen har vi vår egen fordeling av ansvaret, og det er topp for oss. Noen ganger kan den ene av oss det vi gjør best, men det er sånn det er for oss. Vi får det til å funke. 

Jeg googla dere og fant en beskrivelse av dere, eller, noen hadde beskrevet musikken deres som catchy i toppen og brutal i bunnen. Og da jeg leste det tenkte jeg at DET måtte jeg spørre dere mer om.

- Hahaha, jo, men det stemmer det! Litt catchy sånn som jentene liker det, og brutalt som guttene liker. 

- Litt for alle, altså.

- Vi liker å lage musikk som folk har lyst til å høre. Det er veldig viktig for oss. Samtidig skal det være en knallgod produksjon. Det skal være skikkelig gjennomført.  I dag er det så mye billige løsninger, og alle kan lage musikk. Vi har lyst til å heve oss et hakk over det og bruke litt lengre tid, for da får musikken bedre levetid. 

- Nice! Hva er planen for i kveld da?

- Bånn gass. Ingen brems!

- Det står snop her. Vil dere ha en bit før vi går? Kanskje en Twist?

- Ja takk! 

 

Bånn gass ble det! Tusen takk for en fabelaktig aften, og takk for praten. Snakkes!

 

Foto: Stavanger LIVE/ John Rodger