SUB FOCUS

Mitt første blogginnlegg på denne bloggen handla om Sub Focus & ID, så det var med skrekkblandet fryd og skjelven stemme jeg hilste på Nick/Sub Focus. Mine første ord var noe sånn som "I'm nervous!", hvorpå han svarte at alt kom til å gå bra. 

 

Hvilke forventinger har du til kveldens konsert?

Jeg er veldig spent! Det er første gang jeg spiller i Norge, men jeg har vært her før. Jeg hadde noen norske venner da jeg var liten, så jeg har tilbragt et par sommerferier her. Jeg har gode minner om å komme til Norge. Det er fint å være tilbake. Jeg får ikke komme til Skandinavia så ofte.

 

Hvordan er det annerledes å spille her i forhold til andre steder du spiller?

Det er litt forskjellig. Jeg gjør en del show i England, men også i resten av Europa og Amerika. Jeg vil helst ikke generalisere så mye, men det er vanskelig å sette fingeren på slike forskjeller. Men nordmenn er veldig god på design da. Det liker jeg. 

 

Hva synes du om Stavanger LIVEs line-up?

Den er kul! Jeg kjenner gutta i Knife Party ganske bra, tilbake fra den tida da de gjorde Pendulum. Vi har samme manager, så vi sees ganske ofte. Og så er det så mye forskjellig som spiller her. Jeg liker Tinie Tempah, Madeoen er kul, Nervo har jeg aldri møtt, men det har vært snakk om å jobbe sammen.

 

Har du forresten hørt om svenske Nause?

Nei?

 

Det er disse to gutta her (jeg peker på festivalplakaten). Jeg snakket med dem tidligere, og de sa det var kjipt at de ikke fikk tid til å se deg. Jeg lovde å si hei og kysse deg på kinnet. 

Hehe, that’s nice. I'm gonna look them up!

 

Sob Focus & ID fikk hele kåken til å gå i staver, så vi er mildt sagt veldig fornøyd, og håper å se ham igjen!

 

Foto: Stavanger LIVE/ John Rodger