Bare én uke igjen!

Hurra for fredag! I dag kan vi feire at det bare er én liten uke til Stavanger LIVE går av stabelen i Sørmarka Arena. Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg mucho. Jeg benytter meg av anledningen til å friske opp hvorfor Stavanger LIVE er et godt festivalvalg i det herrens år 2013:

For det første; tenk så digg at vi kan garantere godt vær. Festivalen foregår innendørs (win), og som festivalsjefen (det er hun fina som er på bildet over) så fint skriver i velkomsttalen i programfolderen (som man kan få i Stavanger LIVE-butikken på Torgterassen): 

«For det første kan vi love deg at det blir gjørmefritt, at alt som skal være kaldt er kaldt (drikke), og at det som skal være varmt er varmt (du og jeg og maten).». Tipp topp stemning, spør du meg. 

For å friste enda mer kan jeg nevne at vi har et eget vip-område. Her er det digge sofaer, egen bar, egen inngang, og egne toaletter. Vip-området er en del av CLUBscenen, så her blir man virkelig en del av opplevelsen fra nevnte scene. I tillegg har man veldig god utsikt til LIVEscenen, så her er det bare å sette i gang og glede seg. Hur bra som hälst! 

I tillegg til dette har vi intet mindre enn tre barer, fem forskjellige spisesteder (se egen sak om mat og drikke lenger ned på sida her: "Tørst på Stavanger LIVE?"), utsalg av artist- og bandmerch pluss salg av eget festivalmerch. Her er det bare å utnytte sjansen til å skaffe seg eksklusivt Stavanger LIVE-utstyr! Dette er jo vår første gang som festival, så dette kan jeg tenke meg blir samleobjekter. Hehe. 

Avslutningsvis vil jeg sitere vår kjære festivalsjef:

«Elektrikeren kommer, han som avslutta OL2012 kommer, dama som sammen med bandet sitt både growler og og synger kommer, stjerner som jobber med Rihanna kommer, britpop-heltene kommer, et av norges beste rockeband kommer, artisten som for tiden er på alle lepper kommer, de som headliner de største festivalene i verden kommer, og artister du kanskje aldri har hørt om kommer.»

Er det noe mer å tenke på? Sørmarka Arena venter på deg neste helg, 3. og 4. mai.

 

Vi snakkes på festival (Stavanger LIVE, seff)!

 

PS: På Stavanger LIVE trenger man ikke velge mellom favorittartistene sine. Konsertene spilles på rekke og rad, og så fort en konsert er ferdig på CLUBscenen tar neste artist over på LIVEscenen. Med andre ord: vil du se både Nervo og Karpe Diem på fredag er det ingen grunn til panikk, Karpe begynner nemlig ikke før Nervo er ferdig. Det er så bra!

PS2: På Stavanger LIVE-butikken kan du komme og bytte billetten din i festivalarmbånd. Ta med billetten så fikser vi saken for deg.